Last Remaining Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Ürkütücü atmosferiyle dikkat çeken zevkli bir mobil oyun

Last Remaining Light yani Türkçe adıyla "Son Kalan Işık", mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve zorlu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ürkütücü sahneleriyle dikkat çeken oyunda maceradan maceraya atılıyor ve keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Korkutucu ormanda geçen aksiyon dolu bir oyun olan Last Remaining Light, ürkütücü dünyaları keşfe çıktığınız bir oyundur. Ölümcül canavarlarla kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda feneri sürekli aydınlık tutmaya ve puanları toplamaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda platform oyunu olarak hitap edebileceğim oyunda becerilerinizi de sonuna kadar sınayabiliyorsunuz. Sihirli yaratıklardan peri masallarındaki karakterlere kadar pek çok eşsiz karaktere sahip olan oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken oyunda can sıkıntınızı en güzel şekilde geçirebiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlere de sahip olan oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Yüksek kaliteli grafikleriyle de dikkat çeken oyunda dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Eğer eğlenceli bir oyun arayışınız varsa Last Remaining Light tam size göre bir oyun.

Last Remaining Light oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Last Remaining Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
236 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu ve keyifli bir aksiyon oyunu

Last Remaining Light, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Türkçe adıyla "Son Kalan Işık" oyunu, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz efsane bir mobil oyun olan Last Remaining Light, ürkütücü sahneleriyle ön plana çıkıyor. Oyunda zorlu bölümleri geçiyor ve karanlıkta kalmamaya çalışıyorsunuz. Korkunç canavarlarla mücadele edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlu bir aksiyon oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda ölümcül canavarları alt etmeniz gerekiyor. Kıyasıya bir mücadele içerisinde bulunacağınız oyunda eşsiz karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Yüksek kaliteli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken Last Remaining Light, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Sihirli yaratıklardan peri masallarındaki karakterlere kadar pek çok eşsiz karaktere sahip olan oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlere de sahip olan oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Last Remaining Light oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gleam: Last Light

    Gleam: Last Light, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Last Island of Survival

    Android platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Last Island of Survival, sürükleyici bir oynanışa sahip.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • Last One Standing

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil hayatta kalma oyunu
  • Last Day: Zombie Survival

    Eşsiz deneyim sunan bir zombi oyunu
  • Dead Mist : Last Stand

    Zombilerin cirit attığı bölgede hayatta kalmaya çalışın ve kampı koruyun.
  • Dead Light

    Dört kişilik ekip, katillerin gücüne direnmek zorunda.