LastPass Password Manager

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

LastPass Password Manager, ünlü şifre yönetim programı LastPass'ın Firefox için geliştirilmiş eklentisidir.

LastPass Password Manager ile Firefox tarayıcınız üzerinde şifre yönetiminizi daha kolay ve daha güvenilir bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda form doldurma özelliği sayesinde işlemlerinizi çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

LastPass Password Manager tüm ana parolalarınızı sizin için depolar ve istediğiniz her yerden LastPass hesabınızla giriş yaparak parolalarınıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz sitelere ait parola ve şifre bilgilerini LastPass kullanan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bir çok AJAX formlarda dahil olmak üzere neredeyse tüm web formlarını doldurabilmeniz için size destek sağlayan LastPass Password Manager, güçlü parolalar oluşturmanız içinde size yardımcı olur.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome LastPass

    Çevrimiçi parola yöneticisi LastPass'ın Google Chrome tarayıcısına uygun eklentisiyle kullanıcı adı ve şifreleri hatırlamak yerine LastPass şifrenizi hatırlamanız yeterli.
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Efficient Password Manager

    Efficient Password Manager ile hatırlamanız gereken sadece ana parolanız, gerisini o sizin için hatırlar.
  • Free Password Manager

    Free Password Manager, şifrelerinizi, parolalarınızı ve kredi kartı bilgilerinizi saklayabileceğiniz güçlü ve güvenilir bir yazılımdır.
  • SuperEasy Password Manager Free

    SuperEasy Password Manager Free, Windows sistemlerimiz üzerinde kullanabileceğimiz, güvenilir bir şifre saklama programı.
  • NordPass Password Manager

    NordPass Password Manager ile şifrelerinizi ücretsiz olarak tek bir platformda saklayabilirsiniz.
  • Website Password Manager

    Website Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızın şifresini yönetmek için kullanabileceğiniz bir şifre oluşturma özellikli şifre yönetim aracıdır.
  • Wise Password Manager Free

    Wise Password Manager Free, farklı web siteleri üzerinde kullandığınız şifrelerinizi saklayabileceğiniz güvenilir bir şifre yönetim programıdır.