Legend Of Maktar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Legend Of Maktar, farklı türde yaratık ve boss'larla savaştığınız rpg oyunu.

Legend Of Maktar, savaşçı olarak doğmuş bir karakteri kontrol ettiğimiz rpg oyunu. Retro görselleriyle eski oyuncuları kendisine çağıran yapım, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan onlarca rol yapma oyunundan çok ta farklı değil. Yine yaratıklar, büyücüler ve diğer kötülerle yüz yüze gelen bir karakter bizden yardım istiyor.

Sadece görselleriyle değil oynanış stiliyle de eski oyunları hatırlatıyor Legend Of Maktar. Kahramanlarımızı savaşa girmeden seçiyor, savaş esnasında kanın gövdeyi götürdüğü arenanın hemen altına konumlandırılmış butonları kullanarak savaşı sürdürüyoruz. Karakterlerimiz oldukça dar bir alanda savaşıyor ve onları kontrol etme şansına sahip değiliz.

Bazen bir savaşçının, bazen maceracının, bazen de hırsızın kaderini yaşadığımız oyunda tek başımıza savaşmıyoruz. Savaşta arkamızda durarak bize destek veren kadın savaşçılardan paralı askerlere 30’dan fazla takım üyesi var. Bu arada oyun savaştığımız yaratıkların hepsi aynı değil. Farklı türde, farklı yetenek ve özelliklere sahip 60’ın üzerinde yaratık ve boss olarak geçen bölüm sonu canavarı karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

Legend Of Maktar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Legend Of Maktar, retro görsellere sahip hızlı oynanış sunan rpg oyunu.

Legend Of Maktar, prensesin efsanevi şavaşçısının yerine geçtiğimiz strateji ağırlıklı oynanış sunan rol yapma oyunu. RPG türünü seviyorsanız, retro görselli olması önemli değil sürükleyici olsun yeterli diyorsanız iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi yapımlardan biri.

Görsel çizgileriyle eski oyuncuların kalbini çalan Legend Of Maktar, klasik bir hikaye üzerine kurulmuş. Ara diyalogların olması güzel ancak oyun Türkçe dil desteği sunmadığından açıkçası konuşmaların hiçbir önemi kalmıyor ve direkt savaşa odaklanıyorsunuz. Savaşlarda da tek yaptığınız; saldırı ve savunma gücünüzü ortaya çıkaran butonlara dokunmak. Farklı kaderleri yaşayabilen savaşçınızın yanında yer alan 30’un üzerinde askeri savaş başlamadan seçiyor, savaş esnasında da karakteriniz gibi doğrudan yönetme şansına sahip değilsiniz.

Yan kamera açısından oynanış sunan rpg oyununda karşılaşacağınız 60’dan fazla farklı türde, farklı özellik ve becerileriyle size zor anlar yaşatacak yaratık ve bölüm sonu canavarı var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend of Star: Human Awaken

    Legend of Star: Human Awaken, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı rpg oyunu.
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu
  • Legend of Master Online

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.