LEGO® Juniors Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,050 TOPLAM İNDİRME

Lego Juniors Quest çocukların severek oynayacağı oyunlardan bir tanesi.

Lego Juniors Quest özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir mobil oyun olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda birbirinden farklı mini görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Tamamen çocuklara uygun nitelikte içerikler barındıran bu oyunu tablet ve akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynama şansına sahibiz.

4 ila 7 yaş arası çocuklara hitap eden Lego Juniors Quest sayesinde çocuklar he insanları tanıyacak, hem farklı görevleri tamamlamaya çalışacak hem de bu sayede eğlenceli vakit geçirmiş olacak. Birden fazla oyuna sahip olduğu için Lego Juniors Quest çok sık oynansa bile monoton bir hal almıyor. Bu sayede çocuğunuz uzun süre başından kalkmak istemeyeceği bir oyun deneyimi yaşamış olacak.

Lego Juniors Quest'te hiçbir şekilde reklam veya başka sitelere yönlendiren bağlantılar yer almıyor. Bu sayede çocukların yanlışlıkla tıklayıp zararlı içeriklere yönlendirilmesi gibi bir risk mevcut değil. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Lego Juniors Quest bu kategoride oynayabileceği eğlenceli bir oyun arayan herkes tarafından denenmeli.

Emircan Erdoğan

LEGO® Juniors Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME

LEGO Juniors Quest çocukların seveceği türden bir mobil oyun olarak dikkatlerimizi çekiyor.

Çocuklara hitap eden eğlenceli bir mobil oyun olarak öne çıkan LEGO Juniors Quest'i hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabiliyoruz.

Bir zamanların efsanevi oyuncak konsepti olan Lego'nun mobil cihazlara taşınmasıyla birlikte popülerliği tekrar yerine geldi. Buna ek olarak mobil oyun dünyası hareketlendi ve ortaya gerçekten farklı yapımlar çıkmaya başladı.

LEGO Juniors Quest de bu yapımlardan bir tanesi. Dört ve yedi yaş arası çocuklara hitap eden bu oyunda birbirinden farklı konseptlere sahip oyunlar mevcut. Bu oyunlar tek bir konsept etrafında dönmek yerine farklı özellikler içeriyor. Bu sayede oyunun çeşitliliği artıyor ve tekdüze bir çizgide ilerlemekten kurtuluyor.

Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de uygulama içi satın almalara ve reklamlara sahip olmaması. Çocuklar bu oyunu oynarken herhangi bir şekilde kötü niyetli veya reklam içeren sitelere yönlendirilmiyorlar. Eğer çocuğunuzun oynayabileceği türden bir oyun arıyorsanız LEGO Juniors Quest'i denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Juniors APK

    Blokları kullanarak çeşitli araçlar yaptığınız LEGO Juniors APK'da, hayal gücünüzü kullanın ve LEGO setlerinin kilidini açın.
  • LEGO Creator Islands

    Lego Creator Islands'ta Lego parçalarını kullanarak kendi tasarımlarımızı oluşturabiliyor ve yaratıcılığımızı konuşturabiliyoruz.
  • LEGO DUPLO Train

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Lego oyuncak tren oyunudur.
  • Winx Bloomix Quest

    Winx Bloomix Quest çocuklara hitap eden bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • LEGO Life

    Çocuklar için güvenli, ücretsiz Lego uygulaması
  • LEGO Technic Race

    LEGO Technic Race, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat LEGO yarış oyunudur.
  • LEGO BIONICLE

    LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • LEGO City My City

    LEGO City My City oldukça eğlenceli bir mobil oyundur