LEGO Speed Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,255 TOPLAM İNDİRME
348 MB DOSYA BOYUTU

LEGO Speed Champions, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.

LEGO Speed Champions, düşük sistemli Windows 10 kullanıcılarına önerebileceğim, fazla yer kaplamayan araba yarışı oyunu. Ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız yarış oyununda Ferrari, Audi, Corvette, McLaren gibi birçok ünlü üreticinin ilginç tasarımlı spor arabaları ile zorlu yarışlara katılıyorsunuz.

Eskiden sadece kuş bakışı kamera açısından oynamaya izin veren, arcade araba yarışı oyunlarını hatırlatan LEGO Speed Champions, evrensel oyun olmasıyla tek yüklemeyle hem telefonunuzda hem de PC’nizde oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek tek kişilik yarış oyunu. Sadece belli görevleri tamamladığınız yarışlarda performans sergilediğiniz oyunda yarış esnasında topladığınız değerli taşları yeni oyun modlarını açmak için kullanabiliyorsunuz.

Lisansı alınmış egzotik arabalarla hızlı yarışların içine daldığınız yapımda aracın kontrolünü sağlamak için ekranın yanlarındaki butonlara dokunmanız yeterli oluyor. Yarışırken siz de benim gibi freni pek kullanmayı tercih etmeyen biriyseniz LEGO ekibinin elinden çıkan bu yarış oyunu favorileriniz arasında olacak.

Erkan Calp

LEGO Speed Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

LEGO Speed Champions, kuş bakışı kamera açısından oynanan ücretsiz araba yarışı oyunu.

LEGO Speed Champions, kuş bakışı kamera açısından oynanan araba yarışı oyunları arasında. Android platformundaki çoğu yarış oyunu gibi ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabiliyoruz. Görsel açıdan günümüz örneklerinin biraz gerisinde kalsa da arcade araba yarışı severleri ekran başına başlayacaktır.

Pist ve arabaları tepeden gördüğümüz arcade yarış oyunlarından LEGO Speed Champions. Adından dolayı küçük yaşta oyuncuların hedef alındığı basit oynanış sunan bir yarış oyunu olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Aralarında Ferrari, McLaren, Porsche, Chevrolet ve Audi’nin de bulunduğu popüler üreticilerin şaheserleriyle sürüş deneyimi yaşatan oyunda yarışlar rutine bağlanmıyor; her seferinde farklı bir yarışın içerisinde buluyoruz kendimizi. Yarış demişken başarı elde edebilmek için 1. olmanın yanı sıra yarışlarda ekstra aksiyonlara girmemiz gerekiyor ki görevler yarışın başlangıcında listeleniyor.

Oyunda araçların kontrolünü sağlamak bir hayli kolay görünse de yarışı 1. tamamlamak için mücadele etmemiz gerekiyor. Durma lüksümüz yok, yoldan kolaylıkla çıkabiliyoruz ve en ufak hatamızı affetmeyen rakiplerimiz var.

Erkan Calp

LEGO Speed Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

LEGO Speed Champions, lisanslı spor arabalarla görev içeren yarışlara katıldığınız iPhone oyunu.

LEGO Speed Champions, lisanslı spor arabalarla yarıştığınız kaliteli görseller sunan araba yarışı oyunu. Kuş bakışı kamera açısından oynamaya zorlayan yarış oyunlarından keyif alıyorsanız ücretsiz olması açısından bir indirip deneme yarışı yapın derim.

1GB altı araba yarışı oyunu arıyorsanız, kamera açısının sizin için bir önemi yoksa tavsiye edebileceğim bir yapım LEGO Speed Champions. Ferrari, McLaren, Chevrolet, Ford, Porsche ve daha nice tanınmış spor araba üreticilerinin egzotik araçlarını kullanıyorsunuz. Formula 1 yarışlarının yapıldığı pistlerde kıyasıya bir mücadele içerisine giriyorsunuz.

Kolay kontrol sistemiyle tüm iPhone’larda rahat ve de keyifli oynanış sunan LEGO Speed Champions, her yarış öncesinde farklı görevler veriyor. Her yarışta birinci gelmekten başka şeyler de yapmanız gerekiyor ki oyunun benzerlerinden ayrıldığı noktalardan birisi de bu.

Erkan Calp

LEGO Speed Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME
348 MB DOSYA BOYUTU

LEGO Speed Champions, Windows Phone platformunda retro araba yarışı oyunu olarak yerini alıyor.

LEGO Speed Champions, aralarında Porsche, Audi, Corvette, Ford’un da yer aldığı lisanslı spor arabaları kullandığımız, tepeden oynanan araba yarışı oyunu. Windows platformunda hem mobil hem de masaüstü cihazda aynı arayüz ve oynanışı sunan yarış oyunu içeriğinin ve oynanış dinamiklerinin yanında tamamen ücretsiz olmasıyla da dikkat çekiyor.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olduğundan her yaştan yarış severin rahatlıkla oynayacağını düşündüğüm LEGO Speed Champions, daha çok eski stil araba yarışlarına özlem duyanlara hitap ediyor. Kuş bakışı kamera açısı, grafiklerin kalitesi, arcade tarzında oynanış sunması, menü tasarımıyla eski günlere götürüyor.

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinin spor arabalarını kullandığımız retro yarış oyununda sadece görev içeren yarışlara katılıyoruz. Her yarış başında birden fazla tamamlamamız gereken görev çıkıyor. Görevler çok zor değil ancak oyun arcade türünde olduğundan yarış esnasında bir anda her şey değişebiliyor; hiç beklemediğimiz şekilde yarışı tamamlayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Need For Speed: Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.
  • Need for Speed Unbound

    Efsane araba yarış oyunu olan Need for Speed Unbound, sonunda kullanıcılara sunuldu.
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Speed Of Race

    Speed Of Race açık dünya tabanlı bir yarış oyunudur
  • Speed Rovers - Classic

    Speed Rovers - Classic eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Need For Speed: Hot Pursuit

    Need For Speed Hot Pursuit yarış oyunları arasında vazgeçilmez bir yere sahip bir oyundur
  • Driving Speed 2

    Driving Speed 2, bilgisayar kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabilecekleri üç boyutlu bir yarış oyunudur.