Lemon Group Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Lemon Group Messenger uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gerçek bilgilerinizi vermeden grup sohbetleri oluşturabilirsiniz.

Lemon Group Messenger uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanmış bir grup mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve sadece grup sohbetlerini kolaylaştırma amacıyla kullanılan uygulama, kullanıcı gizliliğine verdiği önemle benzer iletişim uygulamalarından daha iyi bir yere geliyor diyebilirim.

Zira uygulamada kurduğunuz gruba katılmak için grubunuza özel hazırlanan bir kodu katılacak kişilere vermeniz gerekiyor ve bu katılan kişiler herhangi bir şekilde sizin özel bilgilerinizi göremiyorlar. Bunun yanında gruba katılacak kişilerin adetlerini de sınırlandırabiliyor, bu sınıra gelindiğinde artık kimsenin katılamaz olmasını sağlayabiliyorsunuz. Yeni bir grup sohbeti uygulaması arayanlar denemeden geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

Lemon Group Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Lemon Group Messenger uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kişisel gizliliğinizi koruyarak grup sohbetleri gerçekleştirebilirsiniz.

Lemon Group Messenger uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının grup sohbetlerine katıldıklarında gerçek kimliklerini, telefon numaralarını ya da Facebook girişlerini diğer kullanıcılara sunmaktan kurtulmalarını sağlayabilen ücretsiz bir grup mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı.

Kurduğunuz sohbet gruplarına katılmak için size verilen grup kodunu kullanabiliyor, daha sonra insanları bu kodla grubunuza davet edebiliyorsunuz. Herhangi bir şekilde numara ya da kullanıcı adı vermemeniz sayesinde kişisel gizliliğinizin oldukça iyi korunduğunu söyleyebilirim. Gruba katılabilecek kişi sınırlaması gibi özellikler ise size oldukça yardımcı olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Group Messenger

    Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması
  • Galaxy S4 Lemon

    Galaxy S4 Lemon, Android cihazlarınız için özel tasarlanmış hareketli arkaplan uygulamasıdır.
  • Bonfire: Group Video Chat

    Bonfire: Group Video Chat, Facebook tarafından yayınlanan bir video sohbet uygulaması
  • Multi SMS & Group SMS

    Multi SMS & Group SMS, aynı mesajı birden fazla kişiye kolayca göndermenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir çoklu mesaj gönderme uygulaması.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.