LEO Privacy Guard

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızı maksimum koruma altına alacak olan ücretsiz bir uygulama arıyorsanız LEO Privacy Guard işinize yarayacaktır.

Android cihazınız için hazırlanmış bir antivirüs uygulaması olan LEO Privacy Guard, en çok indirilen uygulamalardan bir tanesi ve bu ünvana kavuş olmasının önemli nedenleri var. Güvenliği sadece sanal ortamda değil, fiziksel alanda da oluşturan bu uygulama sayesinde siz telefonunuzun başında değilken kimse kişisel hesaplarınızı ve telefonunuza kayıtlı olanları kurcalayamayacak. Tek bir tıklama ile uygulamalarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Kişisel verilerinizi gizli tutmanızı sağlayan bu uygulama beklenmedik bir şekilde uygulama yöneticisine de sahip. Bu yönetici ile gereksiz yer kaplayan ve fazla bellek harcayan uygulamalar telefonda yedeklenip uzaklaştırılabiliyor. Oldukça köklü bir tarihe sahip olan bu uygulama zamana ayak uydurmasını bilen güncellemelerle arayüzünü bile taze tutmayı başarıyor.

Android telefon veya tabletinizin güvenliği konusunda hassas olan bir kullanıcıysanız, alanında en çok indirme rakamlarına sahip olan uygulamalardan bir tanesi olan ücretsiz LEO Privacy Guard mutlaka isteklerinizi yerinde getirecektir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Privacy Screen Guard

    Privacy Screen Guard uygulaması ile Android cihazlarınızı yanınızdaki meraklı gözlerden koruyabilirsiniz.
  • Antivirus Guard

    Antivirus Guard uygulamasıyla Android cihazlarınızı güvenlik tehditlerine karşı koruyabilirsiniz.
  • Avira Home Guard

    Avira Home Guard uygulaması, akıllı eşyalarınızı güvenlik açıklarına karşı korumanızı sağlıyor.
  • DU Privacy Vault

    DU Privacy Vault uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki tüm bilgilerinizi bir kasa içerisinde güvenle tutabiliyorsunuz.
  • Privacy Wizard

    Privacy Wizard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda yer alan uygulamaları, izinsiz kişilerden koruyabiliyorsunuz.
  • Ashampoo Privacy Advisor

    Ashampoo Privacy Advisor uygulaması ile Android cihazlarınıza yüklediğiniz uygulamaların izinlerini kontrol etmenizi sağlıyor.
  • Privacy Ace

    Uygulama girişlerini farklı kullanıcılara karşı korunmak istiyorsanız girişlerini şifre ile engelleyebileceğiniz bu ücretsiz uygulamayı deneyin.
  • Leo

    Leo, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.