Leo's Red Carpet Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Leo's Red Carpet Rampage tarayıcınız üzerinde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Leo's Red Carpet Rampage küçük enişteniz Leonardo DiCaprio'nun Oskar çilesini sonlandırmaya çalıştığınız bir sonsuz koşu oyunu (SONLANDIRAMADILAR).

İnternet tarayıcılarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Leo's Red Carpet Rampage hem eğlenceli bir oynanış sunuyor, hem de kahkahalar atmanıza neden olacak sahneler içeriyor. Oyunda temel amacımız Oskar törenlerinin müdavimi ve her zaman eli boş dönen adayı Leonardo DiCaprio'nun koşmasını sağlamak ve rakiplerini pataklayarak, paparazileri atlatarak ödül töreninde yol almasını sağlamak.

Leonardo DiCaprio'da bizi birçok farklı sürpriz bekliyor. Siz Oskar'a doğru koşarken lanet kadın Lady Gaga karşınıza çıkarak sizi yavaşlatmaya çalışyor. Paparazzi ordusu yolunuzu kesiyor ve bir yandan da Matt Damon gibi diğer Oskar adaylarına karşı savaşıyorsunuz. Ayrıca her bölümün sonunda çeşitli mini oyunlar da oyuncuları bekliyor.

Leonardo DiCaprio retro tarzda grafikleri, zorlu ve heyecanlı oynanışı, mizahi içeriğiyle kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Leo's Red Carpet Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Leo's Red Carpet Rampage ilginç ve keyifli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Leo's Red Carpet Rampage defalarca Oskar'ın kıyısına kadar yüzmüş; fakat bu ödülü bir kere olsun bile alamamış beyaz perdenin talihsiz çocuğu Leonardo DiCaprio'nun maceralarını konuk alan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu türünde bir beceri oyunu olan Leo's Red Carpet Rampage'da kahramanımız Leonardo DiCaprio'nun umutsuz yolculuğuna eşlik ediyoruz. Oyunda kırmızı halıya çıkıyoruz ve Leonardo DiCaprio ile birlikte bize göz kırpan Oskar'ı yakalamaya çalışıyoruz. Fakat bu yolda birçok farklı zorluk bizi bekliyor. Paparazziler yolumuzu keserken Lady Gaga yolumuza çıkarak çirkeflik yapıyor. Ayrıca bir yandan da Matt Damon gibi rakiplerimize karşı da yarışıyoruz.

Leo's Red Carpet Rampage'da aralara ilginç mini oyunlar da serpiştirilmiş. Kimi zaman ıkınarak rol yapmaya çalışıyor, kimi zaman belirlenen süre içerisinde Oskar konuşmamızı yazmayı tamamlamaya çalışıyoruz.

Retro tarzda bir görünüme sahip olan keyifli anlar yaşayabileceğiniz mizahi bir içerik sunuyor. Oyun içerisine birçok komik sürpriz yerleştirilmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Rampage

    2022'nin beklenen oyunları arasında yer alan Magic Rampage nihayet lansmana çıktı.
  • Leo's Fortune

    Leo's Fortune, düşük donanımlı Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarlarda dahi rahatlıkla oynanabilen bir platform oyunu.
  • Bush Royal Rampage

    Başkan Bush tek başına teröristlere karşı savaşıyor.
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • Leo's Winamp 5 Plugin

    Müziklerinizi dinlerken aynı zamanda şarkı sözleri gösteren kullanışlı bir program . Program winamp 5 ve üstüne gereksinim duyuyor.
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Pinball FX2

    Pinball FX2, Windows 10 cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi pinball oyunu.
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, reklekslerinizi ölçen son derece eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.