Lep's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,359 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Android Lep's World 2 ile çocukluğunuza yolculuk yapmaya ne dersiniz? Zıplayın tuğlaları parçalayın veya kaplumbağaları ezin karar sizin.

Shigeru Miyamoto'nun Nintendo oyun cihazları için çıkardığı Mario dünya'nın en çok bilinen oyunları arasında yer almaktadır.Yapımcılığını nerByte GmbH'ın üstlendiği Lep's World 2 ise Mario oyunun benzeri demek yanlış bir tabir olmasa gerek.

Sevimli yeşil karakterimize eşlik ettiğimiz yapımda tıpkı Mario'da olduğu gibi kaplumbağalar ve sayısız birçok engel bizi beklemekte. Lakin sadece Mario ile özdeşleşmiş karakterlerde yer almıyor bunun yanında 13 farklı hayvan karakterinin dahil edilmesi başarısını kucaklayan etkenlerden sadece birkaçı.

25 milyon indirilme barajını aşan serinin ilk oyunu Lep's World kadar iyi bir çıkış yakalayacağı bilinmez ama özellikle çocukluk anılarının tozunu almak ve bunun yanında eğlenmek isteyenlerin kuşkusuz android cihazlarında yer vermesi gereken bir oyun.

Android Lep's World 2 Özellikleri

  • 8 harita ve 64 bölüm
  • Online skor paylaşımı
  • 3 farklı kayıt etme slotu
  • 13 düşman türü
Şükrü Erdem ÇETİNER

Lep's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
49.4 MB DOSYA BOYUTU

Lep's World 2 tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli ve macera dolu bir platform oyunu.

Lep's World 2 ilk bakışta Super Mario'yu andıran eğlenceli bir iOS oyunu. Mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir platform oyunu olarak öne çıkan bu oyunda Lep ismindeki bir karakterin kontrolünü ele alıyor ve birbirinden ilginç ortamlarda mücadele ediyoruz.

Oyundaki tüm dinamikler Super mario'ya benziyor. Aslında Lep's World 2'ye Super Mario'nun taklidi muamelesi yapmak doğru olmaz fakat referans olarak en iyi örnek şu an için Super Mario. Bölümler boyunca ilerleyen karakterimizin karşısına ilginç yaratıklar çıkıyor. Elbette ki bunların her birinden sakınmamız gerekiyor. Yapmamız gereken tek şey düşmanlardan kaçmak değil, bölümlere serpiştirilmiş olan puanları da toplamak. Farklı bölümlerde mücadele ettiğimiz için oyunda asla tekdüzelik hissine kapılmıyoruz.

Bu tarz platform oyunlarında görmeye alıştığımız gibi Lep's World 2'de de süre faktörü mevcut. Dikkatli olmaya özen gösterirken çok yavaş hareket edip süreden dolayı da kaybetmek olası. Bu yüzden hem zamana karşı oynamalı hem ded tehlikelere karşı gözümüzü dört açmalıyız.

Grafik olarak bu tarz bir oyundan beklenen kaliteyi hiç zorlanmadan veren Lep's World 2, ücretsiz olarak oynanabilecek en iyi mobil platform oyunlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Lep's World 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
581 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Lep's World 2, mobilde en çok oynanan platform oyunu Lep's World'ün devamı niteliğinde hazırlanmıştır.

Lep's World 2, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz platform oyunlarından biri. İlk oyuna göre daha iyi grafikler ve ses efektleri, daha iyi fizik motoru sayesinde daha keyifli bir oynanış sunan ve daha fazla yaratıkla mücadele ettiğimiz oyunda cüce cinin arkadaşlarını ve ailesini kurtarmasına yardımcı oluyoruz.

Lep’s World’ün devamı niteliğinde hazırlanan Lep’s World 2 oyununda Leprechaun köyünde bulunan sihirli bir altını çalarak onu dünyayı ele geçirmek için kullanacak büyücüye dur demek ve Lep’in ansızın kaçırılan ailesini ve arkadaşlarını bulmasına yardımcı olmak için mücadele veriyoruz.

Lep’s World 2 Özellikleri:

  • Lep’in dünyasında geçen birbirinden zorlu 64 bölüm
  • Lep’in yaratıklarla ve büyücüyle başa çıkmak için kullanacağı 10 öğe
  • Bölüm sonu canavarları haricinde 13 düşman
  • 8 benzersiz dünya
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lep's World 3 APK

    Lep's World 3 APK Android platformunda old school oynanışı ile modern oynanışı birleştiren klasik platform oyunu olarak yerini alıyor.
  • Wheely World

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Lep's World

    Android platformunda Super Mario tarzı bir oyun olan, Lep’s World yapımı oynanışı ve grafikleri ile Mario’ya taş çıkartıyor.
  • Parkour Flight 2

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Shapes 2

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Jet Ball 2

    Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunu
  • Fishy Bits 2

    Küçük balıkları yiyerek ilerliyoruz.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun