Let's Go Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.

Let's Go Rocket ile uzayın sınırlarına uçmaya hazır olun! Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan oyun, küçük roketlerimizi kullanarak gökyüzüne doğru uçmamızı ve bu esnada engellerden kaçınmamızı gerektiriyor. Ücretsiz olarak sunulan ve ilerlemeli platform oyunları arasında yer alan Let's Go Rocket, bir süre sonra bağımlılık yaparak gece gündüz oynayacağınız bir oyuna dönüşebilir.

Oyundaki temel amacımız, bize verilen roketi kullanarak gökyüzüne yükselmek ve olabildiğince yüksek skoru elde etmek. Bu esnada karşımıza çok sayıda uzay engeli çıkıyor ve bu engelleri aştıkça daha da yüksek irtifalara ulaşabiliyoruz. İlk etaplarda sabit ve bol aralıklı olan engeller, ilerledikçe hareketli ve sık hale gelmeye başlıyorlar. Dolayısıyla bir süre sonra oldukça zorlanacağınızı söyleyebilirim.

Oyunda yer alan kristalleri topladıkça yeni roketleri açabiliyor ve böylece maceramıza ilerleyerek devam edebiliyoruz. Oyundaki bol roket çeşidi seçenekleri sayesinde her an yeni bir şeylerle karşılaşma imkanımızın da doğduğunu belirtmek lazım. Zira yeni açılan roketlerin yanında yeni dünyalara da ulaşma imkanının olması oyunu daha da renkli bir hale getiriyor.

Grafik ve ses öğeleri olarak sevimli, hatta eğlendirici bir yapıya sahip olan oyun, sıkılmadan neşeli bir platform deneyimi elde etmenizi sağlayabiliyor. Her ne kadar ücretsiz olsa da içerisinde satın alma seçenekleri barındırması nedeniyle mevcut seçeneklere daha hızlı erişmek isteyen kullanıcılara da yardımcı olacaktır.

Yeni bir uzay platform oyunu arayan kullanıcılar Let's Go Rocket'e göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

Let's Go Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
34.8 MB DOSYA BOYUTU

Let's Go Rocket'te kendi roketimizi kullanarak uzaya çıkmaya çalışıyoruz.

Let's Go Rocket, iPhone ve iPad kullanıcıları için tasarlanmış eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kontrolümüze verilen roketi kullanarak uzaya çıkmaya ve bu sayede en yüksek skoru elde etmeye çalışıyoruz.

Oyuna girdiğimizde karşımıza renkli ve şık detaylarla sülendirilmiş bir arayüz çıkıyor. Gerçekçilikten ziyade sürreal bir etkileyicilik yaratılmış olduğunu söylememiz gerekiyor. Oyunda yer verilen kontrol mekanizması tek dokunuş üzerine kurulu. Ekranda karmaşık kontrol birimleri yok ve sadece tek dokunuş yaparak roketi kontrol ediyoruz.

Kontroller kolay olsa da görev zor olduğu için zaman zaman sıkıntılı anlar yaşayabiliyoruz. Hiçbir engele çarpmadan ilerlemeye çalıştığımız için roketi çok hassas bir şekilde kontrol etmemiz gerekiyor. Ne kadar yükseğe çıkarsak alacağımız puan aynı ölçüde yüksek oluyor. Bu sayede arkadaşlarımızla bir araya gelip aramızda eğlenceli bir rekabet ortamı oluşturabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Let's Go Rocket beceri kategorisinde oynayabileceği ilginç ve etkileyici bir oyun arayan herkesin mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let's go to Mars

    Let's go to Mars, Mars'a yolculuk ettiğiniz, Mars gezegenini keşfe çıktığınız bir Android oyunu.
  • OPUS: Rocket of Whispers

    OPUS: Rocket of Whispers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rocket of Whispers: Prologue

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • CATTCH

    CATTCH, Rop, Darklings, Let's Twist oyunlarıyla ünlü Türk geliştiricinin renkli platform oyunu.
  • Anime Girls Go

    Anime Girls Go, Android platformuna çıkış yapan anime temalı aksiyon rpg oyunu.
  • Go Kane!

    Sıkı bir gerilim hikayesini oynayarak takip etmek isteyenler için Go Kane! oldukça başarılı ve orjinal bir oyun.
  • Commando Fire Go

    Çizgi roman stili grafikleriyle dikkat çeken mobil FPS oyunu
  • Let’s Zeppelin

    Let's Zeppelin tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her yaş kitlesine hitap eden eğlenceli bir beceri oyunu.