Let's Zeppelin

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Let's Zeppelin tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her yaş kitlesine hitap eden eğlenceli bir beceri oyunu.

Beceri ve refleks tabanlı oyunlardan keyif alıyorsanız Let's Zeppelin mutlaka denemeniz gereken alternatifler arasında yer alıyor. Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunda engellere çarpmadan ilerlemeye çalışan bir zeplinin kontrolünü üstleniyoruz.

Havada süzülerek ilerleyen bu zeplini çok dikkatli bir şekilde kontrol etmemiz gerekiyor aksi takdirde aracımıza zarar verebilecek nesnelere çarparak yeri boylayabiliriz. Oyunda tek yapmamız gereken şey engellerden kaçmak değil. Bölümlere serpiştirilmiş olan yıldızları toplamak da birincil görevlerimiz arasında yer alıyor.

Oyunda sade fakat genel atmosfer ile uyum içerisinde ilerleyen bir grafik modelleme formu kullanılmış. Bu tarz modellemeler beceri oyunlarına bir hayli yakışıyor ve Let's Zeppelin de bu konuda bir istisna değil.

Aynı kategoride yer alan beceri oyunlarında gördüğümüz gibi Let's Zeppelin'de de lehimize kullanabileceğimiz güçlendiriciler mevcut. Bunları toplayarak daha ileri gidebiliyoruz ve dolayısıyla aldığımız puan da aynı ölçüde artıyor.

Özet olarak Let's Zeppelin bulunduğu kategoriye köklü değişiklikler getirmese de boş zamanları değerlendirmek için oynanabilecek kaliteli bir oyun.

Emircan Erdoğan

Let's Zeppelin

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

Let's Zeppelin ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Let's Zeppelin iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu. Mobil oyun dünyasına köklü değişimler getirmese de ele aldığı konuyu iyi bir şekilde işlediği için Let's Zeppelin'i gayet başarılı bir oyun olarak tanımlayabiliriz.

Oyunda hava ilerlemekte olan bir zeplinin kontrolünü ele alıyoruz. Bu aşamada yapmamız gereken tek şey hiçbir engele çarpmadan ilerlemek ve mümkün olduğunca fazla mesafe kat etmek. Tahmin ettiğiniz gibi bu hiç de kolay olmuyor ve bu yolculuğumuz esnasında karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Oyunda yapmamız gereken tek şey engellerden kaçmak değil aynı zamanda karşımıza çıkan yıldızları da toplamak.

Bu kategoride yer alan oyunların genelinde gördüğümüz gibi Let's Zeppelin'de de çok sayıda güçlendirici mevcut. Bunları toplayarak bölümler sırasında avantaj elde ediyoruz. Bu güçlendiricileri akılcı bir şekilde kullanırsak daha fazla yol alabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Let's Zeppelin, kategorisinde yer alan kaliteli oyunlardan biri. Beceri oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve ücretsiz bir alternatif arıyorsanız Let's Zeppelin sizi uzun bir süre ekrana kilitleyecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Let's Twist

    Let's Twist, Android platformunda öne çıkan Türk yapımı arcade oyunları arasında.
  • Let it Goat

    Let it Goat! tamamen ücretsiz olarak sunulan ve özellikle refleks becerilerine dayalı dinamikleriyle dikkat çeken bir oyun.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket ile Android cihazlarınızdan roketinizi kullanarak uzay maceralarına atılmaya hazır olun.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Let's Create! Pottery Lite

    Android kullanıcıları için çamurdan çömlek yapma sanatını deneyebilecekleri harika bir uygulama.
  • Let's Cube

    Let's Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.