Libon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,297 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Libon, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma ve sesli arama uygulamasıdır.

Libon, akıllı telefonunuz ve internet bağlantınız aracılığıyla dünya üzerinde Libon uygulamasını kullanan diğer kullanıcılarla ücretsiz sesli görüşmeler yapabileceğiniz ve onlara anlık mesajlar gönderebileceğiniz kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

Klasik mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak kullanıcılara sesli mesaj gönderme ve gelen sesli mesajları otomatik olarak İngilizce, Fransızca ve İspanyolca metin dosyalarına dönüştürme imkanı sunan uygulama, şık ve kullanışlı kullanıcı arayüzüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Telefonunuzun adres defteriyle entegre olarak çalışan Libon, bu sayede adres defterinizde yer alan kişileri kolayca aramanıza olanak sağlıyor.

WhatsApp, Line veya WeChat gibi kullanmakta olduğunuz mesajlaşma uygulamalarına bir alternatif arıyorsanız, bu alanda yeni bir uygulama olan Libon'u deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Libon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
850 TOPLAM İNDİRME
22.8 MB DOSYA BOYUTU

Libon, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Akıllı telefonunuz ve internet bağlantınız aracılığıyla dünya üzerindeki diğer Libon kullanıcılarıyla ücretsiz olarak mesajlaşmanıza ve yine ücretsiz olarak sesli görüşmeler yapmanıza olanak sağlayan bir iOS uygulaması olan Libon, popüler mesajlaşma uygulamaları Whatsapp, Line veya WeChat gibi uygulamalara alternatif arayan kullanıcılar tarafından denenmesi gereken uygulamalardan biri olarak dikkat çekmektedir.

Libon, diğer mesajlaşma uygulamalarının sahip olduğu özelliklerin dışında kullanıcılara sesli mesaj gönderme ve gelen sesli mesajları İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerinde metin mesajlarına dönüştürme gibi özellikler sunmaktadır.

Akıllı telefonlarınızda bulunan kişi listenize entegre olarak çalışan uygulama, bu sayede istediğiniz kişileri pratik ve hızlı bir şekilde aramanıza olanak sağlamaktadır.

Farklı bir ücretsiz mesajlaşma ve sesli görüşme deneyimini kullanıcılara sunan Libon'u denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.