Life is Strange: Before the Storm

x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME

Life is Strange Before the Storm sürükleyici bir macera oyunudur

Life is Strange Before the Storm, ilk oyunu bir hayli beğenilen ve ödül kazanan macera oyunu serisi Life is Strange'in yeni oyunu.

Life is Strange: Before the Storm'in hikayesi serinin ilk oyunundan 3 yıl öncesini konu alıyor. 3 bölümlük bir macera oyunu olacak Life is Strange: Before the Storm'da 16 yaşındaki kahramanımız Chloe Price'ın yerine geçmekteyiz. Kahramanımızın macerası güzel ve popüler bir kız olan Rachel Amber ile tanışmasıyla başlıyor. Rachel, bütün dümyasını yıkabilecek nitelikte olan ailesi hakkında çarpıcı bir gerçeği öğrendiğinde tek dayanağı biz oluyoruz. İkili, bütün güçlüklerin altından birlikte kalkmaya çalışırken biz de yapacakları seçimleri ve verecekleri kararları belirliyoruz.

Life is Strange: Before the Storm, sizin şekillendirebileceğiniz bir hikaye akışına sahip. Oyunda karşısına farklı seçimler yapabileceğiniz olaylar ve diyaloglar çıkmakta. Bu seçinleriniz de oyunun nasıl ilerleyeceğini ve sonlanacağını belirliyor.

Life is Strange: Before the Storm'da bir hayli ilginç mekanikler yer almakta. Oyunda amacınızı gerçekleştirebilmek için "backtalk" yani arkadan konuşma yöntemini izleyebiliyor, risk alarak amacınızı gerçekleştirebiliyorsunuz veya negatif sonuç alabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda kıyafetinizi değiştirdiğinizde insanlar bu duruma farklı tepkiler verebiliyor.

Life is Strange: Before the Storm oldukça güzel grafiklere sahip. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit Windows 7 işletim sistemi

- 3.1 GHz Intel Core i3 veya 3.0 GHz AMD Phenom II X4 945 işlemci

- 3 GB RAM

- AMD Radeon R7 250 veya Nvidia GeForce GTX 650 ekran kartı

- DirectX 11

- 14 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Life is Strange: Before the Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Chloe Price ile geçmişi ortaya çıkarın.

Life is Strange: Before the Storm, Square Enix’in PC ve konsolların ardından mobil platforma çıkardığı macera oyunu. İlk oyunda yaşananlardan bir üç yıl öncesini konu alan yağımda asi bir genç olan Chloe Price’ın yerine geçiyoruz. Üç bölümlük oyun, mobil platformda da harika gözüküyor!

İlk oyunda yaşanan dramatik olaylardan önceki üç yılı konu alan yeni bölüm Before the Storm’da 16 yaşında olan Chloe Price ile parlak bir geleceği olan güzel ve popüler kız Rachael Amber’ın yolu kesişiyor. Arcadia Bay adında bir kasabada geçen oyunda ikiliyle tehlikeli ve uzun süreli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere karakterleri yönetemiyorsunuz. Seçim gerektiren anlarda devreye girerek hikayeye yön veriyorsunuz. Yani farklı seçimler yaparak farklı sonlar görebildiğiniz, seçim ve sonuç ilkesine dayanan öyküsel bir macera oyunu sizi bekliyor.

Not: Oyun üç bölümden oluşuyor. Episode 1, Episode 2, Episode 3 dışında Bonus Episode ve Season Pass’ler var.

Erkan Calp

Life is Strange: Before the Storm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
2.3 GB DOSYA BOYUTU

Yaptığınız seçimler karakterlerin kaderini belirleyecek!

Life is Strange: Before the Storm, Square Enix’in mobil platforma taşıdığı macera rpg oyunu. İlk oyundan üç yıl öncesini konu alan yapımda 16 yaşındaki asi kişilik; Chloe Price ile dünyası aile sırrı nedeniyle alt üst olan Rachel Amber’in hikayesi anlatılıyor. Seçimlerinizle hikayeye yön verebildiğiniz oyun, üç bölümlük ancak sezon paketleri de satılıyor.

Ödüllü macera oyunu Life is Strange’in bu bölümünde geçmişe dönüyoruz. Serinin ilk oyunundan üç yıl öncesine kadar gidiyoruz. Oyunda sıra dışı bir asi genci kontrol ediyoruz. Ailesi hakkında çarpıcı bir gerçeği öğrenerek yıkılan Rachel Amber ile Arcadia Bay adında hayali bir kasabada ilerliyoruz. Karakterleri doğrudan kontrol edemesek de kararlarına müdahale ederek yönlendirebiliyoruz. Yaptığımız seçimlere göre son değişiyor. Yani; her seferinde farklı seçimler yaparak oyunu birden fazla kez keyif alarak bitirme şansınız var. Oyunun görselleri kadar müzikleri de etkileyici. Bağımsız, lisanslı müzikler, sorunlu ikilinin hikayesine anında dahil olmanızı sağlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Life is Strange

    Life is Strange benzersiz bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur.
  • Life is Strange: True Colors

    Life is Strange True Colors Steam'de! Alex Chen, empati güçlerini kullanarak kardeşinin ölümünün arkasındaki gizemi çözmeye çalışıyor.
  • Life is Strange 2

    Life is Strange 2, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan, hikayesiyle çok sevilen bir macera oyunu olarak tanıtılabilir.
  • The Way of Life

    The Way of Life ilginç bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur
  • Banyu Lintar Angin - Little Storm

    Banyu Lintar Angin - Little Storm, 3 kardeşin hayatını konu alan ücretsiz bir macera oyunu
  • The Night is Grey

    The Night is Grey, vahşi ormanda hayatta kalma mücadelesini konu alan bir 2D macera oyunudur.
  • Choice of Life: Middle Ages

    Seçim yaparak krallığınızın kaderini belirlediğiniz Choice of Life: Middle Ages'de, soylu bir adam olmaya giden yolda doğru kartları seçmelisiniz.
  • The Day Before

    Hayatta kalma aksiyon oyunu olan The Day Before'da, zombilerle dolu bir dünyaya giriş yapacak ve hayatta kalmaya çalışacağız.