LIFT CAR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

LIFT CAR eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

LIFT CAR ilginç bir oynanış yapısına sahip olan ve kısa sürede bağımlılık haline dönüşebilen bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan LIFT CAR'da bavullarını arabalarına yükleyip tatile çıkan bir ailenin yolculuğuna katılıyoruz. Kahramanımız olan aile araçlarına bindikten sonra yola çıkıyorlar; fakat trafik oldukça sıkışık olduğu için zamanında tatil yerine varabilmeleri mümkün olmayacak gibi görünüyor. Neyse ki aracımızda özel bir süspansiyon sistemi yer alıyor ve tek bir dokunuşumuzla aracımız alçalıp yükselebiliyor. Aracımızın bu özelliğinden faydalanarak trafikteki araçları atlatmaya ve hızlı bir şekilde yolumuzda ilerlemeye çalışıyoruz.

LIFT CAR'da bitmek bilmeyen bir yolculuk bizi bekliyor. Oyunda ne kadar uzun süre yol alırsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz. Aracımızı yükselterek arabaların ve diğer engellerin üzerinden rahatça geçebiliyoruz; fakat zamanında alçalarak elektrik direkleri ve köprüler gibi engellere çarpmamamız gerekiyor. Oyun bu yönüyle reflekslerimizi test etmekte.

LIFT CAR'da çeşitli bonusları toplayarak süper hızlarda önümüzdeki araçları yok ederek ilerleyebiliyoruz. Toplayacağımız değerli eşyalarla farklı araçların kilidini açabiliyoruz. Oyunda farklı hava şartları, güzel grafikler ve değişik mekanlar oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

LIFT CAR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

LIFT CAR renkli grafiklere sahip olan bir mobil sonsuz koşu oyunudur

LIFT CAR zorlu bir oynanışa sahip olan ve reflekslerinizi test eden bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan LIFT CAR'da heyecan dolu bir oynanış bizi bekliyor. Oyunda bavullarını toplayarak tatile giden bir ailenin çile dolu macerasına tanık oluyoruz. Bu aile aracına atlayarak yola çıkıyor; fakat yoğun trafik ve sıkışık yollar tatile zamanında başlamalarını engelliyor. Bu nedenle bizim olaya el atmamız ve ailemizin aracının en hızlı şekilde ilerlemesi için reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

LIFT CAR'da kullandığımız araç özel bir süspansiyon sistemiyle donatılmış olan bir araç. Bu özel sistem sayesinde aracımızı trafikte yol alırken alçaltıp yükseltebiliyoruz. Bu sayede arabaların üstünden geçebiliyoruz ya da karşımıza çıkan köprü gibi engellerden alçalarak kurtulabiliyoruz.

LIFT CAR'da retro tarzda grafikler mevcut. Farklı hava şartlarının yer aldığı oyunda biz yol aldıkça mekanlar da değişebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Jet Car Stunts 2

    Jet Car Stunts 2 hız sınırlarını zorladığınız bir yarış oyunudur
  • Driving in Car

    Driving in Car mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur