Light On

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Light On, prizleri deneyerek ışığı yakmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Light On, minimalist görselleriyle kendisine çeken hız oyunları arasında. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere ilerlemek için yapmanız gereken ışığı yakmak. Tabii ki bu, göründüğü kadar basit olmuyor. Ketchapp yine sinirlerimizi alt üst eden bir o kadar bağımlılık yapan bir oyunla karşımızda.

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda bölümü geçmek için ışığı yakmanız yeterli ancak tüm prizler çalışır durumda değil. Hangi prizin çalıştığını bilmediğinizden hepsini denemeniz gerekiyor. Bu noktada hiçbir prizi es geçmemeniz gerek. Denemediğiniz bir prizde ışığı yakma ihtimaliniz olduğundan seri şekilde gelen prizlerin atlamamalısınız. Onlarca denemenin ardından ışığı yakmayı başardığınızda sonraki bölüme geçiyorsunuz tabii ki de ancak ilerledikçe ışık yakmanın zor olduğunu söylemem gerek.

Erkan Calp

Light On

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Light On, ışıkları yakarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen Ketchapp oyunu.

Light On, basit görselli çabuk oynanan oyunlardan keyif alıyorsanız kaçırmamanız gerektiğini düşündüğüm bir Ketchapp oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan oyunda bölümleri atlamak için ışığı yakmamız gerekiyor.

Işığı yakmak tabii ki göründüğü kadar basit olmuyor. Tüm prizler çalışır durumda değil. Onlarca prizi deneyip arasından çalışanı bulmamız gerekiyor. Sırayla gelen prizlere dokunup deneme yapıyoruz ancak aralarından birini bile kaçırmamalıyız. Özellikle renkli olanı kaçırma lüksümüz yok. Tüm prizleri takmayı başarırsak sonunda ışığın yanmasını sağlıyoruz ve daha zorlu sonraki bölüme geçiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Light!

    Light!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı konsepte sahip bir beceri oyunudur.
  • Pursuit of Light 2

    Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Lumos: The Dying Light

    Lumos: The Dying Light eğlenceli bir Android oyunudur
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Last Remaining Light

    Ürkütücü atmosferiyle dikkat çeken zevkli bir mobil oyun
  • LightPDF

    LightPDF'in Android sürümü ile cihazlardaki PDF dosyalarını toplu bir şekilde görebilir ve kolayca PDF düzenleyebilirsiniz.
  • Light Flow Lite

    Light Flow Lite uygulaması ile Android akıllı telefonlarınızın LED bildirimlerini kişiselleştirebilirsiniz.
  • Super Arc Light

    Super Arc Light, muhteşem görsel efektleriyle seni bekleyen etkileyici bir oyun.