LightPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
1.81 MB DOSYA BOYUTU

Hem PDF düzenleme hem de dosya dönüştürme açısından çok başarılı olan LightPDF'in Windows sürümünü mutlaka denemelisiniz.

PDF hayatımızın vazgeçilmez bir dosya biçimidir. Öyle ki her yerde kullanılmakta. Bunun en büyük nedeni PDF dosyalarının neredeyse tüm platformlarda açılabilmesinden kaynaklanmaktadır.

Hatta, tarayıcı gibi günlük hayatta en çok kullandığımız programlardan birinde açılması ve herhangi bir ek program istememesi büyük bir avantaj. Ancak, tek bir PDF dosyasını yönetmek kolay olsa da onlarca PDF dosyasını bir arada yönetmek, hiç de kolay değil. Bu durumda LightPDF gibi uygulamalar devreye girmektedir. 

LightPDF İndir

PDF dosya biçiminin neden vazgeçilmez olduğunu detaylı bir şekilde anlattık  ama neden bir PDF programına ihtiyacınız olduğunu halen kavrayamayabilirsiniz. LightPDF indirdiğinizde fark edeceksiniz ki basit bir arayüz ve kolay kullanım olması onlarca, yüzlerce PDF dosyasının bir arada yönetilebilmesini sağlamaktadır. 

Ayrıca Light PDF Türkçe dil desteği ile gelmesi diğer PDF programlarına kıyasla bir adım önde olduğunu gösteriyor. Light PDF, diğer programlara kıyasla hem çevrim içi web sitesinde hem de uygulamasında oldukça başarılı.

Öyle ki birçok dosya biçimini birkaç saniyede PDF dosyasına dönüştürmeye olanak tanımaktadır. Siz de PDF dosyalarınız arasında karışıklık yaşıyor ve hepsini tek bir uygulamadan yönetmek istiyorsanız Light PDF programına bir şans verebilirsiniz. 

LightPDF Özellikleri

  • Dosyaları dönüştürme (Word, Excel, PPT, Html, JPEG, PNG)
  • PDF düzenleme (Yazı ve resim düzenleme, yazı ekleme, görsel ekleme, boş sayfa ekleme.) 
Abdullah Yılmaz

LightPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

LightPDF'in Android sürümü ile cihazlardaki PDF dosyalarını toplu bir şekilde görebilir ve kolayca PDF düzenleyebilirsiniz.

Hayatımızın birer vazgeçilmezi olan PDF dosyaları her geçen gün popülerliğini korumaktadır. Bu PDF dosyaları arasında birçok karmaşıklık yaşanmaktadır. Öyle ki yüzlerde sayfa PDF dosyalarına Android cihazlarda açmak ve aynı zamanda bu dosyaları yönetmek oldukça zordur.

Bu nedenle araya bir uygulamanın girmesi oldukça fayda sağlayacaktır. LightPDF bu uygulamalar arasında yer alır. En iyi PDF yönetme uygulamalarından biri olduğunu iddia eden LightPDF birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. 

LightPDF İndir 

Türkçe dil desteği basit ve kolay kullanımı olan Light PDF uygulamasını cihazınıza indirebilir ve anında PDF'lerini düzenlemeye başlayabilirsiniz. Binlerce PDF'i tek bir yerden yönetmek ve görüntülemek bir kullanıcı için oldukça yarar sağlayacaktır.

Türkçe dil desteği bulunan program, diğer programları kıyasla büyük bir avantaj sağlamaktadır. Öyle ki birçok PDF düzenleme programı İngilizce dil istemekte ve bazı kullanıcılar bu durumdan şikayet etmektedir. 

Siz de PDF'lerinizi tek bir yerde görüntülemek ve binlerce PDF arasında kaybolmak istemiyorsanız. LightPDF, uygulamasını cihazınıza kurabilirsiniz.

LightPDF Özellikleri

  • Dosya dönüştürme
  • Dosya düzenleme

Dosya Dönüştürme

Word, Excel gibi birçok dosya biçimini PDF'e dönüştürebileceğiniz Light PDF uygulaması diğerlerine göre en büyük farklarından biri de ücretsiz olmasıdır. Dönüştürme yapabildiği programlar ise şöyle: Word, Excel, PPT, Html, JPEG, PNG

Dosya Düzenleme 

Fotoğraf video gibi birçok dosyayı PDF'e eklemenize izin veren program, PDF düzenlemekte oldukça yararlı duruyor. Örnek verecek olursak, bulunan fotoğrafları düzenleme, fotoğraf ekleme, boş sayfa ekleme gibi. 

Abdullah Yılmaz

LightPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
146.6 MB DOSYA BOYUTU

PDF dosya düzenleme ve dönüştürme uygulaması olan LightPDF'in iOS sürümünü kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Mobil cihazlarda PDF dosyaları oldukça karmaşık bulunmaktadır. İsimsiz PDF dosyaları veya karışık isme sahip olan PDF dosyalarını bir arada bulundurmak oldukça emek istemektedir. Bu nedenle PDF dosyaları arasından karmaşıklığa yol açmayacak bir çözüm aranmaktadır. LightPDF işte tam bu noktada devreye giriyor ve ayof cihazlardaki karmaşıklığa çözüm buluyor. 

LightPDF İndir 

Light PDF, uygulaması diğerlerinden farklı olarak basit arayüzü şık tasarımı ve kolayca öğrenebilmesi diğer PDF programına göre büyük bir avantaj sağlamaktadır. Türkçe dil desteği de bulunan Light PDF uygulamasının en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer aldığını şimdiden söyleyebiliriz.

Apple cihazlarda karmaşıklığı ortadan kaldırmak istiyorsanız yapmanız gereken LightPDF programını cihazınıza kurup tüm karmaşıklardan kurtulmak. Dünyanın en çok kullanılan dosya biçimi PDF her geçen gün hızla yayılmaya devam etmekte gerek ödevler de gerek iş hayatında birçok defa PDF dosyası ile karşılaşmaktayız.

Bu sebepten ötürü onlarca, binlerce PDF dosyasına tek bir yerden yönetmek ve açmak oldukça önemlidir. Burada devreye giren uygulamayı siz de cihazınıza kurup, Apple cihazlardaki bu karmaşıklıktan kurtulabilirsiniz.

LightPDF Özellikleri

Dosyaları Word'ten tutun Excel'e kadar birçok dosyayı PDF'e dönüştürmekte oldukça yarar sağlayan program, aynı zamanda PDF dosyalarını düzenleyebilmektedir. Dönüştürme işleminde PPT, PNG, JPEG, HTML ve Word, Excel bulunmaktadır. Dosya düzenleme ise halihazırda bulunan sayfalarda küçük ama yararlı işlemler yapabilmenize olanak tanımaktadır. Örneğin: Fotoğrafları düzenleme gibi ya da boş sayfa ekleme veyahut fotoğraf ekleme gibi.

Abdullah Yılmaz

LightPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
1.81 MB DOSYA BOYUTU

En iyi PDF düzenleme ve dönüştürme programlarından biri olan LightPDF'i Mac cihazınızda rahatça kullanabilirsiniz.

PDF dosyaları hayatımızda bulunan en çok dosya biçimidir. PDF'ler hayatımızda o kadar çok bulunur ki onlarca binlerce PDF dosyası içinden hepsini bir arada bulundurmak büyük emek gerektirmektedir. Bu nedenle LightPDF gibi uygulamaları kullanmak büyük avantaj sağlıyor. 

LightPDF İndir 

Üzerinde en çok kullanılan dosya biçimi PDF her yerde açılabildiğinden ve doğrudan baskıya hazır olduğundan dolayı liderliğini hala korumaktadır. Öyle ki birçok Word dosyası PDF'e dönüştürülmektedir.

LightPDF, binlerce PDF dosyasının bir arada yönetmek ve kullanmak için en ideal programlar arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Hatta Türkçe dil desteği de bulunan programın basit arayüzü ve kolay kullanımı sayesinde hemen hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceğini belirtmek isteriz. 

LightPDF diğer programlardan farklı olarak tüm PDF leri bir arada tutmaya yarar. Bu sayede onca karmaşıklığın arasından istediğiniz PDF dosyasının rahatlıkla bulabilir ve cihazlarınızda açabilirsiniz. Siz de PDF dosyalarını bir arada yönetmek istiyorsanız LightPDF programına bir şans verebilirsiniz.

LİghtPDF Özellikleri

  • Dosya dönüştürme (Word, Excel, PNG, JPEG, HTML, PPT)
  • PDF editleme (Fotoğraf, resim ekleyebilme, boş sayfa ekleme ve halihazırda bulunan içeriği güncelleyebilme.)
Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile Windows’ta PDF dosyalarınızı kolayca editleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • PDF Compressor V3

    Pdf Compressor V3, hazırladığınız yükske boyutlu PDF dosyalarının boyutunu düşürmek için kullanabileceğiniz bir programdır.
  • Advanced PDF Manager

    Advanced PDF Manager, çok güçlü, popüler ve kullanışlı bir PDF yönetim programı. PDF dosyaları üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmanıza yardımcı olur.
  • PDF-Tools 2.562

    PDF-Tools programı ile Adobe Acrobat programındaki gibi PDF formatında dosyalar oluşturabilirsiniz. PDF dosyalarının içerisindeki resim dosyalarını dışarı çıkartabilir, BMP, DCX, GIF, JNG, JPEG, PCX, PNG, TIFF, EMF/WMF formatlarında kaydede
  • ORPALIS PDF Reducer Free

    Elinizdeki PDF dosyalarının boyutlarından şikayetçiyseniz onları ORPALIS PDF Reducer Free'yi kullanarak sıkıştırabilirsiniz.
  • Convert PDF to Image

    Convert PDF to Image programı, PDF belgelerinizi internet bağlantısına gerek kalmadan resim formatına dönüştürmenizi sağlar.
  • Convert PDF To Text

    Convert PDF to Text yazılımı tüm PDF dosyalarınızı internet bağlantısı olmadan txt formatına çevirebilir.
  • Convert PDF to Word

    Convert PDF to Word programı, PDF dosyalarınızı Microsoft Word (.doc) ya da Rtf (.rtf) belgesine kalite kaybı olmadan dönüştürür.