LightBike 2

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

LightBike 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

LightBike 2, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu. Motor yarışlarını seviyorsanız bu orijinal, farklı ve aynı zamanda bir o kadar eğlenceli yarış oyununu denemelisiniz.

Tron adlı filmi eminim ki duymuşsunuzdur. Işıklarla dolu bir platformda yarışan motorların konu alındığı bir film olan Tron pek çok hayrana sahip olmuştu. Bu yüzden de Tron benzeri pek çok oyun geliştirildi.

LightBike da mobil cihazlara yapılmış olan Tron benzeri oyunlardan bir tanesi. İlk oyunun devamı niteliğinde olan oyunda uzayda ışık hızında yarışlar yapıyor ve dünyanın her yerinden farklı oyunculara karşı yarışıyorsunuz.

LightBike 2 tabi ki konsepte uygun olarak neon renkleri ve canlı ışıklara sahip grafikleri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Bununla birlikte kolay kontrollere sahip olması da oyunun her yaştan oyuncuya hitap etmesini sağlıyor.

Devam oyununa eklenmiş olan yeni zıplama butonu ise oyuna daha stratejik bir yapı katmış. Bununla birlikte yeni 3D bölümler, yeni "Death match" yani ölüm maçı modu da oyuna eklenenler arasında diyebiliriz.

Gerçek zamanlı yarışlar yapabildiğiniz oyunda dünyanın her yerinden rakiplerle karşılaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte sürekli olarak level atlıyor ve sizin yetenek ve level seviyenizdeki insanlarla yarışıyorsunuz.

Eğer siz de motor yarışı oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

LightBike 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
85.9 MB DOSYA BOYUTU

LightBike 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

LightBike 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu. Farklı bir yapıya sahip olan bu motor yarışı oyunu aslında film severlere o kadar da yabancı değil diyebilirim.

Tron adlı filmi izlediyseniz ve sevdiyseniz LightBike oyununun da bu filmden esinlendiğini söylemeliyiz. Tron benzeri pek çok oyunun yapıldığını biliyoruz ve LightBike da bunlar arasında başarılı olanlardan bir tanesi diyebilirim.

İlk oyunun devamı niteliğinde diyebileceğimiz LightBike 2 de yine uzay ortamında bir platformda yarışıyorsunuz. Konsept ise ışıklı platformlarda kontrol ettiğiniz farklı motorlarla değişik bir yarışa katılmak.

Oyun da konsepte uygun olarak neon ışıklı renkler ve grafiklerle tasarlanmış ve başarılı olmuş diyebilirim. Ayrıca kontrollerin gayet basit ve kolay anlaşılır olması da oyunu her yaştan oyuncuya oynanabilir kılmış.

Birinci oyuna ilaveten bu oyunda bazı ek özellikler eklenmiş. Bunlardan ilki zıplama butonu. Bu butonla oyuna daha stratejik bir yapı getirilmiş. İkincisi ise Death Match modu. Bu da klasik diğer oyunlardan bildiğimiz ölüm maçı modu diyebiliriz.

Oyunu çevrimiçi ve gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla birlikte yani onlarla yarışarak oynuyorsunuz. Yine oyunda bir level sistemi bulunuyor ve oyun sizi kendi levelinize uygun yarışçılarla eşleştiriyor.

Eğer siz de motor yarışı oyunlarını seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • DrawRace 2

    DrawRace 2 sıradışı bir yarış oyunudur
  • Space Racing 2

    Space Racing 2, kaliteli grafikler sunan uzay yarış oyunu.