Like A Local

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Tam 44 şehirde yerel halk tarafından yazılmış tavsiyeleri inceleyebilirsiniz.

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Like A Local uygulaması sayesinde dünya çapında tam 44 şehirde gezilecek ve görülecek yerler hakkında tavsiyeler alabilirsiniz.

Tamamen gerçek ve yerli kişiler tarafından öneriler sunan Like a Local uygulaması, gezmeyi sevenler için mükemmel bir rehber niteliğinde diyebilirim. Gitmiş olduğunuz şehirde mutlaka gidilmesi ve görülmesi gereken yerleri merak ediyorsanız, yerli halk tarafından paylaşılan yorumlardan öneriler alabiliyorsunuz. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabilen, ancak sadece içerik indirmek için internete ihtiyaç duyan Like A Local uygulaması cihazınızın konum özelliği açık olduğunda size gerçek zamanlı olarak gidebileceğiniz yerleri de gösteriyor.

Tavsiye almanın yanı sıra, gittiğiniz yerlerdeki düşüncelerinizi uygulama üzerinden paylaşarak uygulamayı kullanan diğer kullanıcılara da yardımcı olabilirsiniz.

Uygulama üzerinden ulaşabileceğiniz şehirler:

Amsterdam, Atina, Barcelona, Berlin, Brüksel, Bükreş, Budapeşte, Buenos Aires, Kopenhag, Dublin, Edinburgh, Floransa, Helsinki, İstanbul, Krakow, Lafayette, Lizbon, Londra, Madrid, Milan, Minsk, Montreal, Moskova, Münih, Napoli, New York, Paris, Pärnu, Prag, Reykjavik, Riga, Rio de Janeiro, Roma, Sao Paulo, Stockholm, St Petersburg, Sydney, Tallinn, Tartu, Turin, Viyana, Vilnius, Varşova, Zagreb

Volkan Yılmaz

Like A Local

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
71.3 MB DOSYA BOYUTU

İlgilendiğiniz şehirde mutlaka yapmanız gereken şeyleri yerel halkın tavsiyelerinden inceleyebilirsiniz.

Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi bir yaşam felsefesi haline getirmiş iOS kullanıcılarının faydalanabileceği Like a Local uygulaması sayesinde dünyanın pek çok şehrinde yapabileceklerinize dair tavsiyeler alabilirsiniz.

Like a Local uygulaması, dünya çapında tam 44 şehirde mutlaka gidilmesi ve görülmesi gereken yerler, restoranlar, barlar ve daha birçok yer hakkında o şehrin yerlileri tarafından yazılmış yorumları sunuyor. İçerik indirme dışında internet bağlantısı olmadan kolaylıkla kullanabileceğiniz Like a Local uygulamasında, cihazınızın konum özelliğini açık konumda tutarak gerçek zamanlı olarak etrafınızdaki yerler hakkında tavsiyeler de alabiliyorsunuz.

Uygulamada yer alan şehirlerin listesi ise şu şekilde:

Amsterdam, Atina, Barcelona, Berlin, Brüksel, Bükreş, Budapeşte, Buenos Aires, Kopenhag, Dublin, Edinburgh, Floransa, Helsinki, İstanbul, Krakow, Lafayette, Lizbon, Londra, Madrid, Milan, Minsk, Montreal, Moskova, Münih, Napoli, New York, Paris, Pärnu, Prag, Reykjavik, Riga, Rio de Janeiro, Roma, Sao Paulo, Stockholm, St Petersburg, Sydney, Tallinn, Tartu, Turin, Viyana, Vilnius, Varşova, Zagreb.

Eğer, siz de yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyeceğiniz Like a Local uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Local Cloud

    Local Cloud, Android cihazlarınız üzerinden bilgisayarınız üzerindeki dosya ve klasörlere erişebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Fast like a Fox

    Fast like a Fox, Android için geliştirilen bir platform oyunudur.
  • Like a Pizza APK

    Android akıllı telefon ve tabletinizde pizza restoranı işletmek istiyorsanız aradığınız oyun Like a Pizza demektir.
  • Shoot Like Hell: Zombie

    Shoot Like Hell: Zombie, şehrinize saldıran zombileri püskürtmenizi ve onlarla savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Driver - Open World Like GTA

    Driver - Open World Like GTA mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • How old do you look like?

    How old do you look like? ile gösterdiğimiz yaşı eğlenceli yolda bulabiliyoruz.
  • I Like Being With You

    I Like Being With You, aşık iki tavşanı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Like A Boss

    Gelişmiş craft sistemiyle karşımıza çıkan harika bir rol yapma oyunu