LINE Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşlarına katılacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan LINE Rangers renkli yapısı ve eğlence dolu oynanışı ile oyuncuların karşısına çıktı.

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan yapımda zengin bir içerik yer alırken grafik açıları oldukça tatmin edicidir. Savunma oyunu oynayacağımız yapımda ses efektleri ve görsel efektler de yer alacak. Oyuncular RPG unsurları ile tanışacak ve PvP savaşlarına dahil olacağız.

Sürükleyici bir oynanışa sahip olan mobil aksiyon oyununda birbirinden zorlu savaşlar bizleri bekliyor olacak. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular tarafından oynanacak olan LINE Rangers kısa sürede milyonlarca oyuncuyu ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Şuanda aktif olarak 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan mobil yapım Google Play’de 4.4 gibi de bir skor puanına sahip. İki farklı mobil platformda oyunculara sunulan aksiyon oyunu aldığı güncellemeler ile de içeriğini genişletmeye devam ediyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

LINE Rangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşlarına katılacağız.

Mobil platformun başarılı oyunları arasında yer alan LINE Corporation, yeni oyunu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan ve şuanda aktif olarak 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan LINE Rangers tamamen ücretsizdir. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıkan yapımda RPG unsurları ile karşılaşacak ve benzersiz savunma savaşlarına dahil olacağız. Zengin yapısı ve geniş kitlesi ile her geçen gün büyümeye devam eden yapım oldukça kaliteli grafik açılarına sahiptir.

Oyun içerisinde gerçek zamanlı olarak savunma yapacak ve benzersiz çok sayıda PvP savaşlarına dahil olacağız. Gerçek zamanlı olarak savaşlara dahil olacağımız yapımda çeşitli ligler de bizleri bekliyor olacak. Ses ve görsel efektler ile de savaşları daha iyi bir hale sokacak olan yapım aldığı sayısız güncelleme ile de oyuncuları tatmin etmeyi başarıyor.

Google Play’de 4.4 gibi bir skor puanına sahip olan LINE Rangers, kitlesini genişletmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retro Rangers

    Yüzlerce farklı karakteri kullanarak dünyayı kurtarmak için kötü ruhlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Rangers of Oblivion

    MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.
  • Line Puzzle: Pipe Art

    Renkli noktaları bir araya getirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Power Rangers: Legacy Wars

    Power Rangers: Legacy Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Power Rangers oyunu.
  • Ginger Rangers

    Ginger Rangers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.