LinkedIn Learning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

LinkedIn Learning, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz güçlü bir eğitim portalıdır.

LinkedIn Learning, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Popüler iş ağı servisi olan Linkedln'in resmi uyguaması olan LinkedIn Learning ile dilediğiniz eğitimleri alabilirsiniz.

450 milyondan fazla aktif üyeye sahip olan LinkedIn'in yan uygulaması olarak hizmet veren LinkedIn Learning, çevrimiçi eğitim platformu olarak yoluna devam ediyor. Kullanıcılara ücretli eğitimler veren LinkedIn Learning, kodlamadan tasarıma kadar pek çok önemli konuda eğitimler içeriyor. Her hafta yenilenen içerikler ve farklı dil imkanlarıyla LinkedIn Learning uygulamasıyla eğitimleri kolayca alabilirsiniz. Microsoft tarafından da desteklenen eğitimler, pek çok konuda kullanıcılara yardımcı oluyor. 4000'den fazla eğitim konusu, kişiselleştirilebilir kurs önerileri, çevrimdışı görüntüleyebilme ve sertifika kazanma olanakları sayesinde LinkedIn Learning güçlü bir eğitim portalı olarak karşımıza çıkıyor. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz ve bilginize bilgi katabileceğiniz LinkedIn Learning ile tam donanımlı bir uzman haline de gelebilirsiniz. Grafik tasarım eğitimleri, office eğitimleri ve web tasarım kursları gibi popüler konulara LinkedIn Learning ile erişebilirsiniz.

 

LinkedIn Learning uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz ancak, eğitimleri görüntüleyebilmek için belli miktar ücret ödemeniz gerekiyor. 

Murat İşçi

LinkedIn Learning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

LinkedIn Learning, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz güçlü bir eğitim portalıdır.

LinkedIn Learning, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır. Güçlü özelliklere sahip bir uygulama olan LinkedIn Learning ile pek çk konuda eğitim alabiliyorsunuz.

Milyonlarca aktif üyeye sahip olan ve iş adamlarına özel bir ağ yaratan LinkedIn'in eğitim arayanlara özel olarak geliştirdiği bir servis olan LinkedIn Learning'in mobil uygulaması olan LinkedIn Learning ile pek çok konuda eğitimler alabiliyorsunuz. Mükemmel ötesi özelliklere sahip olan bir uygulama olan LinkedIn Learning ile 4000'den fazla konuda eğitim alabiliyor ve kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Eğitim videoları içeren bir portal olarak hizmet veren LinkedIn Learning, güçlü içeriklere ve her gün güncellenen eğitimlere sahip. Kodlamadan tasarıma, modellemeden donanıma kadar her konuda aradığınız eğitimlere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Güçlü bir eğitim portalı olan LinkedIn Learning, aynı zamanda çevrimdışı özelliklere de sahip. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, becerilerinize beceri katabileceğiniz bir platform olan LinkedIn Learning aynı zamanda çok seveceğiniz bir servis olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca eğitimlere katılmak için belli ücretler ödemeniz gerekiyor. Eğitimler sonunda ise sertifika alabiliyorsunuz.

 

LinkedIn Learning uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz ancak, eğitimleri görüntüleyebilmek için belli miktar ücret ödemeniz gerekiyor. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VOA Learning English

    VOA Learning English, İngilizce bilgisi olan fakat geliştirmek isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Learning colors for kids

    Learning colors for kids, çocuklarınızın renklerin İngilizcelerini öğrenebileceği basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • BBC Learning English

    BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • LinkedIn Job Search

    LinkedIn Job Search, LinkedIn profiliniz üzerinden iş aramanızı ve bulmanızı sağlayan bir uygulamadır
  • LinkedIn Lookup

    LinkedIn Lookup uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan LinkedIn'deki iş arkadaşlarınızın profillerini inceleyebiliyorsunuz.
  • LinkedIn Pulse

    LinkedIn Pulse, profesyonel haber uygulamasıdır.
  • LinkedIn

    LinkedIn iş arkadaşlarınızın yanı sıra şirket çalışanları hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan profesyonel iş ağıdır.
  • LinkedIn Connected

    LinkedIn Connected uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan önemli profesyoneller hakkında hemen bilgi alabiliyorsunuz.