Linkers Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Linkers Arena, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Klasik bulmaca oyunlarıdan farklı bir kurguya sahip olarak karşımıza çıkan Linkers Arena, dünya çapındaki oyuncularla savaşlar yapabileceğimiz bir oyundur. Oyunda yeteneklerimizi ve becerilerimizi sonuna kadar kullanıyoruz. 

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek eğlenceli bir bulmaca oyunu olan Linkers Arena, tek oyunculu bulmaca oyunlarından farklı kurgusuyla dikkat çekiyor. Oyunda gerçek oyuncularla karşılaşıyor ve mücadeleyi kazanmaya çalışıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşabileceğiniz oyunda tüm kupaları kazanmalı ve lider olmalısınız. Benzersiz yeteneklere sahip karakterlerin yer aldığı oyunda kendi ekibinizi de oluşturabiliyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için bulmacaları çözmeli ve en yüksek puanı siz almalısınız. Eşleştirme oyunu tarzında bir kurguya sahip olan oyunda maksimum taşı yok etmelisiniz. Her biri akıl dolu bölümleri geçmelisiniz.

Eşsiz bir ortamda gerçekleşen oyunda dilerseniz loncalara katılabiliyor ve müttefiklerinizde birlikte mücadele edebiliyorsunuz. Birbirinden farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda çok eğleniyor ve dilerseniz sayısız hazine kazanabileceğiniz maceralara da çıkabiliyorsunuz. 180'den fazla bölüme sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz Linkers Arena oyunu sizleri bekliyor.

Linkers Arena oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Linkers Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Linkers Arena, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Linkers Arena, tek kişilik bulmaca oyunlarından farklı kurgusuyla dikkat çekiyor. Oyunda dünya çapından oyuncularla karşılaşabiliyor ve eğlenceli mücadeleler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Klasik eşleştirme oyunlarından çok farklı bir şekilde karşımıza çıkan Linkers Arena, dünya çapındaki oyuncularla savaşlar yapabileceğiniz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve kazanma mücadelesi veriyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğimiz oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz. Mücadele gücü yüksek bir oyun olan Linkers Arena'da birbirinden farklı karakterlerin kilitlerini açabiliyor ve dilerseniz de diğer oyuncularla müttefik kurabiliyorsunuz. Benzersiz yeteneklere sahip karakterleri kullanarak bulmacalardan en yüksek puanı toplamalı ve liderlik koltuğuna oturabilirsiniz. 

Bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli yüksek olan oyunda loncalara da dahil olabiliyorsunuz. Eğlenceli bir ortamda geçen oyunda renkli görseller ve etkileyici sesler yer alıyor. Ayrıca dilerseniz oyunda kendi başınıza da mücadele edebiliyor ve birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. 180'den fazla bölümün yer aldığı oyunda son derece dikkatli davranmalısınız. Klasik bulmaca oyunlarından sıkıldıysanız Linkers Arena'yı mutlaka denemelisiniz.

Linkers Arena oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2048 PvP Arena

    2048 oyununa yeni bir bakış açısı getirin PvP mekanikleri sayesinde zeka oyunu olarak bildiğiniz oyun iki kişinin kıran kırana kapıştığı bir savaş alanına dönüşüyor.
  • Mech Arena

    Bir robot olup savaşmaya hazır mısın? Mech Arena oyunu senden rakiplerine karşı mücadele vermeni istiyor!
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Volleyball Arena APK

    Volleyball Arena APK, mobil cihazlarınızda eşsiz bir voleybol deneyimi yaşatıyor.
  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Arena+ TV APK

    Dilediğiniz her lokasyondan TV izleme imkanı sunan Arena+ TV APK'da, birçok özelliğe erişim sağlayın.
  • Dead Arena

    Dead Arena, çoklu oyuncu desteği sunan keskin nişancı oyunu.
  • Death Arena

    Death Arena'da karşımıza çıkan rakipleri silahlarımızı kullanarak yenmeye çalışıyoruz.