Linxtl

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,248 TOPLAM İNDİRME
0.62 MB DOSYA BOYUTU

Bilimsel makalelerinizin hazırlanmasında kullanabileceğiniz ücretsiz bir metin editörü arıyosanız bu programı indirebilirsiniz.

Standart yazı yazma programları ve metin editörlerinin iş bilimsel makalelere geldiği zaman ne kadar yetersiz kaldıkları ortada. Zira temel olarak edebiyat yahut iş hayatı üzerine şekillendirilen bu programların akademik makale yazımlarında ya da bilimsel çalışmalarda tüm istekleri karşılamamaları nedeniyle hazırlanan programlardan bir tanesi de Linxtl programı ve kolaylıkla karmaşık makaleleri yazmanıza imkan tanıyor.

CIF ve RES dosyalarını düzenleyebilen ve doğrulayabilen program aynı zamanda baskı materyalleri hazırlamakta da oldukça başarılı. Programın sahip olduğu yazı desteği sayesinde atomik parametrelerin girilmesi, atomik yerleşimlerin değiştirilmesi ve kristolografik tabloların tezinizde kullanılmak üzere hemen hazır hale getirilmesi mümkün hale geliyor.

Elbette bütün tezinizin yazılı bölümlerini Linxtl’i kullanarak yazmak verimsiz olacaktır ancak özellikle kod veya karmaşık formüller gerektiren bölümleri bu programı kullanarak tamamlayabilir ve daha sonra favori metin editörünüze aktarabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voicemod Clips

    Voicemod Clips ile Windows bilgisayarınızda dilediğiniz gibi videolar düzenleyebileceksiniz.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.
  • Android Injector

    Android Injector, android cihazınıza uygulama yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Cloudflare Warp VPN 1.1.1.1 Windows PC'ler için ücretsiz ve kaliteli VPN programı.
  • FizzBoost

    Facebook'unuza her zaman girmek zor mu geliyor. Öyleyse masaüstünüzde çalışabilecek küçük bir uygulama ile bu dertten tamamen kurtulun. Her türlü uyarıyı masaüstünüze getiren bu küçük uygulama sayesinde herşeyden anında haberdar olab
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • Flutter

    Mobil uygulama geliştirme frameworkü
  • Posteriza

    Poster hazırlama programı...