Little Caesars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Little Caesars uygulamasıyla karnınız acıktığında birkaç tıkla pizza siparişi verebilirsiniz.

Little Caesars uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden pizza siparişi verebilir, adresinize kadar getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Pizza restoranları arasında ismi en çok bilinen firmalardan biri olan Little Caesars’ın mobil uygulamasıyla yemek siparişi vermek oldukça kolay hale geliyor. Kampanyalar sayesinde oldukça uygun fiyatlarla lezzetli pizzaları satın alabileceğiniz uygulamada içecekler, başlangıçlar, tatlılar ve soslar gibi kategorilerde sunulan gıdaları da siparişinize ekleyebilmeniz mümkün.

Sipariş vermek istediğiniz pizzanın detaylarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz uygulamada, siparişinizi tamamladıktan sonra pizzanızın detaylarını da seçebiliyorsunuz. Bu adımdan sonra da Sipariş Ver butonunu kullanarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Karnınız acıktığında evinizden çıkmadan kolayca sipariş verebileceğiniz, çeşitli kampanya ve fırsatları yakalayabileceğiniz Little Caesars uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Little Caesars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Little Caesars uygulaması sayesinde bulunduğunuz her yerden kolayca pizza siparişi verebilirsiniz.

Little Caesars’ın iOS cihazlar için geliştirilen uygulaması sayesinde bulunduğunuz her yerden kolayca sipariş verebilirsiniz.

Türkiye’de pizza restoranları arasında adı sıklıkla duyulan Little Caesars, müşterilerine kolaylık olması amacıyla mobil uygulamasını sunuyor. Web sitesi üzerinden oluşturduğunuz kullanıcı hesabınızla giriş yaptıktan sonra tüm kampanya ve fırsatları görebileceğiniz, bunun yanında uygulamaya özel fırsatlardan da faydalanabileceğiniz uygulama oldukça avantajlı ve pratik diyebilirim.

İnternet sitesi üzerinden ya da uygulama üzerinden vermiş olduğunuz siparişi anlık olarak takip edebileceğiniz uygulamada pizzanın yanında içecekler, başlangıçlar, tatlılar ve soslar gibi ürünlere de ulaşabiliyorsunuz. Eğer siz de karnınız acıktığında pizza siparişi vermek istiyorsanız Little Caesars uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Little Bandits

    Little Bandits mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Little Builders

    Little Builders mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir inşaat simülasyonudur
  • Little Commander

    Little Commander, oldukça eğlenceli ve kapsamlı bir savunma oyunu.
  • Little Galaxy

    Little Galaxy, Android cihazlarını üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir atari oyunudur.
  • Little Inferno

    Little Inferno, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Little Raiders Robin's Revenge

    Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur