Little Disk Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
955 TOPLAM İNDİRME
4.13 MB DOSYA BOYUTU

Little Disk Cleaner sabit diskinizde bulunan gereksiz dosyaları temizlemek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır.

Little Disk Cleaner kullanıcılara kullanabilir ekstra sabit disk alanı yaratmak için gereksiz dosyaları sabit diskinizden silen ve işletim sisteminizin daha hızlı çalışmasına yardımcı olan ücretsiz ve başarılı bir sistem aracıdır.

Sade ve şık arayüzü sayesinde programın kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken sabit diskinizi taratmak ve tarama sonucu listelenen gereksiz dosyaları silmek.

Little Disk Cleaner kullanılmayan gereksiz dosyaları ve geçici dosyaları silerek sisteminize hiçbir şekilde zarar vermez. Aynı zamanda program içerisinde günlük, haftalık veya aylık olmak üzere taramaları gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz bir planlama aracı da bulunmaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Registry Cleaner

    Açık kaynak kayıt temizleyici Little Registry Cleaner, bilgisayarınızda kayıt defteri üzerinde oluşan hataları düzelten ve gereksiz girdileri temizleyen ücretsiz bir program.
  • Anvide Disk Cleaner

    Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.
  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • WinMend Disk Cleaner

    WinMend Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Disk Cleaner

    Yönetimsel programları denetleyen disk temizleyicisi.
  • Soft4Boost Disk Cleaner

    Bu programı kullanarak harddiskinizde varolan tüm gereksiz dosya ve programları temizleyebilirsiniz.