Little Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Little Galaxy, Android cihazlarını üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir atari oyunudur.

Little Galaxy, uzay boşluğunda bulunan gezegenlerde zıplayarak yeni bir ev bulmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android oyunudur. Oyunun iOS versiyonu ücretli olmasına rağmen Android  versiyonu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Oyundaki amacınız uzayda yeni bir ev bulmaya çalışan bilim adamına yardı metmek. Fakat bu tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Çünkü zıplarken büyülü elmasları da toplamanız gerekiyor.

Oldukça rahat bir kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda, saatlerce keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oynadıkça bağımlısı olacağınız Little Galaxy'de karakterinizi ekrana doğru zamanda dokunarak yönetebilirsiniz. Diğer gezegenlere zıplayabilmek için doğru zamanı ayarlamak oyunda en çok zorlanacağınız durumlardan bir tanesidir. Ayrıca topladığınız büyülü elmaslar ile bazı eşyalar satın alarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Oyunda 2 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi seyahat modu. Bu oyun modunda yapmanız gereken görevler bulunmakrtadır. Bu görevleri tamamlayarak oyunu bitirebilirsiniz. Diğer oyun modu ise sınırsız. Bu oyunda ise adından anlaşıldığı üzere oyuncular sınırsız olarak ilerleyebiliyor.

Her yaştan oyuncunun oynamasına elverişli olan Little Galaxy oyunu, oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunlardan bir tanesidir. Yeni ve farklı bir şeyler sunmamasına rağmen gayet eğlenceli bir oynnaışa sahip olan oyunu ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirerek mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

Little Galaxy

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
39.5 MB DOSYA BOYUTU

Little Galaxy, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir iOS atari oyunudur.

Little Galaxy, atari kategorisinde yer alan eğlenceli ve heyecanlı bir yetenek oyunudur. Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen iOS versiyonu ücretli olan oyunu oynayabilmek için 1.99 TL karşılığında satın almanız gerekiyor.

Oyunda yapmanız gereken şey bilim adamına yardım ederek uzayda farklı gezegenlere zıplamak ve yeni bir ev bulmak. Fakat bu sandığınız kadar kolay değil. Çünkü gezegenler arasında zıplarken doğru zamanı ayarlamalı ve düzgün bir atlayış yapmalısınız. Gezegenler arasında zıplarken aynı zamanda büyülü elmasları da toplamanız gerekiyor. Bu topladığınız büyülü elmaslar ile eşyalar satın alarak bunu oyunda kendinize avantaj sağlamak için kullanabilirsiniz.

Oyunda yolculuk ve sınırsız olarak 2 farklı oyun modu bulunmaktadır. Yolculuk modunda size verilen görevleri yerine getirerek oyunu bitirmeye çalışmalısınız. Sınırsız oyun modunda ise adından da anlaşıldığı üzere oyuncular sınırsız olarak ilerlemektedir. Gezegenler arasında zıplamalar yaparak bilim adamına yeni bir ev bulmaya çalışacağınız oyunda sıçrarken oldukça dikkatli olmalısınız.

Ücretli olmasına rağmen denemeye değer oyunlar arasında yer alan Little Galaxy ile saatlerce eğlenebilirsiniz. Oyunu satın alarak kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Galaxy Family

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Little Inferno

    Little Inferno, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Little Tailor

    Little Tailor, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir elbise dikme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • Jewels Galaxy

    Jewels Galaxy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Bejeweled Blitz benzeri etkileyici bir mücevher patlatma oyunudur.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Bubble Shooter Galaxy

    Bubble Shooter Galaxy eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların vakit geçirmek için oynayabilecekleri türden bir oyun.
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur