Live Hold'em Poker Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.

Live Hold'em Poker Pro, ücretsiz olarak milyonlarca kişiye karşı oynayabileceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır. Facebook hesabınız veya e-posta adresiniz ile kayıt olarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Dünya çapında 250 milyondan fazla oyununcunun bulunduğu oyunda gerçek poker keyfi yaşayabilirsiniz.

Oyun esnasında rakiplerinizle konuşabilmeniz için konuşma ekranı bulunuyor. Ayrıca kendiniz için profil resmi seçerek profilinizi renklendirebilirsiniz. Oyun içerisinde katılabileceğiniz birçok farklı türde turnuva bulunuyor. Uygulamaya giriş yaptığınız her gün altınla ödüllendiriliyorsunuz.

Poker bağımlıları için tam anlamıyla eğlenceyeyi ifade eden bu uygulamayı hemen indirerek ücretsiz olarak poker oynama keyfini yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Live Hold'em Pro

    Live Hold'em Pro, şık tasarımıyla öne çıkan başarılı ve eğlenceli Android Texas Hold'em Poker oyunlarından bir tanesi.
  • Texas HoldEm Poker Deluxe Pro

    Texas HoldEm Poker Deluxe Pro, Google Play Store üzerinde yer alan başarılı ve eğlenceli Texas Holdem poker oyunlarından bir tanesi.
  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.