LogoManager Pro Suite

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18,937 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Tek bir tıklama ile mesajlarınızı ve telefon adreslerinizi yedekleyebilir veya telefonlar arasında transfer edebilirsiniz.

Tek bir tıklama ile mesajlarınızı ve telefon adreslerinizi yedekleyebilir veya telefonlar arasında transfer edebilirsiniz. Yeni renkler, logolar, polifonik sesler,fotoğraflar, java oyunları yükleyebilir gönderebilirsiniz.  Açılış ve kapanış logolarını belirleyebilir, duvarkağıdınızı kişiselleştirebilirsiniz. Microsoft Outlook'tan bağlantı listenizdeki isimleri drag&drop yardımı ile telefona aktarabilirsiniz.Veya telefondan Outlook'a aktarabilirsiniz.

Bağlantı kişilerinizi düzenleyebilir yazıcıya gönderebilir kaydedip Wap'a kaydedebilir veya telefon defterinize yedekleyebilirsiniz. Güvenlik kodlarınızı unuttuysanız, onları kurtarabilirsiniz. Bilgisayar üstünden kısa mesaj gönderebilirsiniz ve 5 telefon ile aynı anda görüşme yapabilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mi PC Suite

    Mi PC Suite, Xiaomi akıllı telefonunuzu bilgisayarınızdan yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir program.
  • Lazesoft Recovery Suite Home

    Lazesoft Recovery Suite Home, sabit diskiniz üzerinde yer alan verileri yedekleyebileceğiniz ve önyüklenebilir diskler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • MozBackup

    MozBackup; Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird, Songbird ve Netscape üzerindeki yedeklerinizi alarak saklamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Enhanced Windows Backup

    Microsoft uzun süreden beri işletim sistemlerinde bir yedekleme aracı sunuyor.Fakat bu yazılımlar bazı yazılımlar kadar kullanıcı dostu değil.Bunu fark eden bir yazılım geliştiricis Windows Backup'ın daha kullanışlı bir sürümünü pro
  • SmartSync Pro

    SmartSync Pro ile bilgisayardaki tüm veriler yedeklenerek senkronizasyonu sağlanır. Program gelişmiş özellikleriyle hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur.
  • USB Security Suite

    USB Security Suite ile USB belleklerinizi virüslere karşı koruyabilirsiniz.
  • RegRun Security Suite Platinum

    RegRun Security Suite Platinum kapsamlı bir güvenlik yazılımıdır.