Loop Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Loop Drive, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda cadde üzerinde ilerleyen otomobillerin kaza yapmalarını engellemeye çalışıyoruz.

Oyunda iki tane kesişen yuvarlak formlu yol üzerinde ilerleyen araçlar var. Biz bu araçlardan kırmızı renkli ve üzerinde beyaz çizgiler taşıyanı kontrol ediyoruz. Yapmamız gereken şeyler aslında çok basit. Ekranda bir gaz bir de fren pedalı var. Bu pedalları kullanarak aracımızın hızını ayarlamamız gerekiyor. Diğer araçlar gaz kesmeden ilerledikleri için tüm iş bize düşüyor. Yola son derece dikkatsiz bir şekilde fırlayan bu sürücüler, hızımızı iyi ayarlayamazsak direkt olarak bize çarpıyorlar.

Loop Drive'da ne kadar fazla tur atarsak o kadar fazla puan alıyoruz. Zorluk kademeli olarak arttığı için ilk birkaç turda oyuna ısınma şansımız var. Daha sonra işler epey zorlaşıyor ve gerçekten becerileri yüksek olan oyuncular hayatta kalıyor.

Grafik olarak kutu tasarımlara yer verilen oyun bu konuda da herhangi bir soruna yol açmıyor. Ses efektleri de genel atmosferle uyum içerisinde çalışıyor.

Beceri oyunları dikkatinizi çekiyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz bir yapım arıyorsanız Loop Drive'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Loop Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Loop Drive'da aracımızı diğer araçlara çarpmadan ilerletmeye çalışıyoruz.

Loop Drive, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, araba sürme temalı bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda iç içe geçmiş iki halka şeklindeki pistte yol almaya ve diğer araçlara çarpmamaya çalışıyoruz.

Kulağa basit bir görev gibi gelse de araç sayısı arttıkça işler epey bir zorlaşıyor. Aracımızı kontrol edebilmek için ekranın sağında ve solunda konuşlandırılmış olan pedalları kullanmamız gerekiyor.

Aracımızı yavaşlatabilmek için freni, hızlanmak için de gaz pedalını kullanmalıyız. Bu noktada en önemli olan şey zamanlamayı doğru bir şekilde ayarlayabilmek. Araçlar sürekli olarak döndükleri için zamanlamayı tutturamazsak diğer araçlara çarpabiliyoruz. Oyunda yüksek puanlar alabilmek için çok sayıda tur atmamız gerekiyor.

Loop Drive'ın en çok hoşumuza giden yönleri arasında grafikleri, araç modellemeleri ve gece gündüz dönüşümleri yer alıyor. Özellikle gece olduğunda araçların farları ortaya güzel görüntülerin çıkmasını sağlıyor. Kaliteli bir izlenim bırakmayı başaran Loop Drive, orijinal bir beceri oyunu arayanların göz atması gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, eski raylı sistemli yarış oyunlarını anımsatan bir refleks oyunu.
  • Loop Taxi

    Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Speed Loop

    Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.
  • Loop

    Loop, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çizim yapma yeteneğinizi kullanacağınız sıra dışı bir beceri oyunudur.
  • Orbit Loop

    Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
  • Loop Mania

    Loop Mania, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir oyun.
  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu