Loop Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Loop Mania, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir oyun.

Loop Mania, hızlı düşünüp hareket etmeniz gereken refleks oyunları arasında. Görsel yönden biraz zayıf bir oyun ancak oynamaya başladığınızda her ölüşünüzden sonra “bir kere daha, bu sefer rekor kıracağım” diyeceğiniz bağımlılık yapıcı bir yapım.

Basit kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek bir oyun Loop Mania. Oyuna bir çemberin ortasında başlıyorsunuz. Daire olarak yapmanız gereken küçücük çemberde sizi sıkıştırmaya çalışan farklı boyutta daireleri yemek.

Daire içindeki küçük noktacıklar ise size ekstra güç kazandırıyor. Bunları toplayarak irili ufaklı düşman dairelerin üzerine atlayarak yok ediyorsunuz. Tabii ki bunun bir sonu yok ve ilerledikçe daireler daha hızlı üzerine geliyor, daha akıllıca hareket ediyor, çok daha kısa sürede sizi yutuyorlar.

Erkan Calp

Loop Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Loop Mania, hızlı düşünüp hareket etmeniz gereken zorlu bir refleks oyunu.

Loop Mania, iPad’de de küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynanabilen refleks geliştirmek için birebir oyunlar arasında. Bağımlılık yaratan oynanış sunmasının yanında ücretsiz ve de ufak boyutlu olmasıyla da beğenimizi kazanan oyunda çemberin içerisinde üzerimize atlayan dairelerden kaçmaya çalışıyoruz.

İçerisinde bulunduğumuz çemberde hareket etmek zaten zorken bir de büyük dairelerin üzerimize gelmesi işimizi oldukça zorlaştırıyor. Neyse ki sıralı dizilmiş minik daireleri toplayarak gücümüzü artırıp onlara saldırabiliyoruz. Saldırmak için yapmamız gereken ise dokunup peşlerinden gidip doğru zamanda dokunup üzerlerine atlamak. İlk başta ne zaman saldıracağınızı kestiremeseniz de birkaç elden sonra oynanışa ısınıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loop Taxi

    Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Speed Loop

    Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.
  • Loop

    Loop, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çizim yapma yeteneğinizi kullanacağınız sıra dışı bir beceri oyunudur.
  • Orbit Loop

    Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
  • Loop Drive

    Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, eski raylı sistemli yarış oyunlarını anımsatan bir refleks oyunu.
  • Bus Mania

    Bus Mania, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu