Loop Taxi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME

Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur

Loop Taxi reflekslerinizi test eden bir yapıya ve oldukça hoş görünen grafiklere sahip olan bir mobil taksi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Loop Taxi'de oyunculara araç kullanma yeteneklerini test etme imkanı veriliyor. Oyunda temel olarak bir taksi şöförünün yerine geçiyoruz ve müşteri taşıyarak para kazanmaya çalışıyoruz. Bu iş için ilk önce yolcuları taksimize almak için durağa doğru hareket ediyoruz. Sonrasında ise yolcuları gitmek istedikleri yere götürüyoruz. Fakat bu iş göründüğü kadar kolay değil; çünkü yoğun trafiğe sahip olan ve trafik ışıklarının olmadığı yollardan karşıya geçmemiz ve farklı engelleri aşmamız gerekiyor. Biz yolumuza devam ederken askerler yolun bir ucundan diğer ucuna ateş edebiliyor ya da yolumuza tanklar çıkıyor.

Loop Taxi'de taksimizi kontrol etmek için sadece gaz ve freni kullanıyoruz. Gaza bastığımızda ilerliyoruz ve doğru zamanda fren yaparak trafikteki araçlara çarpmayı ya da askerlerin ateşine yakalanmayı önlüyoruz.

Loop Taxi'nin grafikleri Minecraft'a benzeyen bir yapıda. Kuşbakışı oynanan oyun renkli bir görünümü heyecanlı bir oynanışla birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

Loop Taxi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Loop Taxi, trafiğin yoğun olduğu noktalarda farklı araçlarla yolcu taşıdığınız bir iOS oyunu.

Loop Taxi, adından her ne kadar taksi oyunuymuş gibi anlaşılsa da taksi dışında da jeep, kamyon, tank ve daha nice farklı aracı kullanmamıza izin veren bir mobil oyun. Retro minimal karışımı göze hoş gelen ve uzun oynayışta yormayan görsellerin kullanıldığı oyunda birçok araç kullanabiliyoruz ancak tek bir amacımız var; Aldığımız yolcuları sonraki otobüs durağına kadar sağ salim taşımak.

Farklı yerlerde yolcu taşımacılığı yaparak günlerimizi geçirdiğimiz oyunda bir son yok. Sürekli olarak kalabalık şekilde belli bir noktaya toplanmış yolcuları alıyor ve taşıyoruz. Tüm yolcular aynı noktaya gidiyorlar ancak trafik o kadar yoğun ki onları sağ salim dilediklere yere ulaştırmak için baya uğraş sarf etmemiz gerekiyor. Oyunun akışı hızlı olmasına karşın yolumuzu kesen çok sayıda araç bulunduğundan bölümü hemen tamamlamak mümkün olmuyor.

Sıkılana kadar oynayabileceğiniz başka bir deyişle sonsuz oynanış sunan taksi oyununda araçların hepsi açık olarak gelmiyor. 25 farklı araç bulunuyor ancak sadece ilki açık; sonrakileri açmak için oyun esnasında yolcuları kaza yapmadan taşımayı başardığınız vakit verilen altınları harcayarak alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speed Loop

    Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.
  • Loop

    Loop, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çizim yapma yeteneğinizi kullanacağınız sıra dışı bir beceri oyunudur.
  • Orbit Loop

    Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
  • Loop Drive

    Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Loop Mania

    Loop Mania, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir oyun.
  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, eski raylı sistemli yarış oyunlarını anımsatan bir refleks oyunu.
  • Taxi Surfer

    Taxi Surfer, taksiden taksiye geçtiğiniz reflekslere dayalı bir Android oyunu.
  • Mad Taxi

    Mad Taxi, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz yarış oyunu.