Loot & Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Loot & Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Loot & Legends ilginç bir oyun yapısına ve mizahla süslenmiş bir hikayeye sahip olan bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Loot & Legends'da macera, şöhret ve herşeyden önemli olarak pizza için savaşan kahramanların hikayesi konu alınıyor. Biz bu savaşa kendi kahramanlarımızı seçerek ve kahraman takımımızı oluşturarak başlıyoruz ve sonrasında pop kültürle süslenmiş fantastik maceramıza atılıyoruz.

Loot & Legends'in oyun yapısı klasik masaüstü RPG oyunlarıyla bir kart oyunu karışımı olarak ifade edilebilir. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip oyunda kahramanlarımızı oyun tahtası üzerine yerleştirmekteyiz ve rakiplerimizin hamlelerine göre taktikler belirlemekteyiz. Oyundaki her kahraman kendine has yeteneklere sahipler, bu yetenekler de özel kartlarla ifade ediliyor. Her kartın güç seviyesi ve etkisi farklı olduğu için kartlarınızı nasıl kullandığınız oyunun gidişatını belirliyor.

Loot & Legends oyndıkça yeni kartlara sahip olabiliyor ve elinizdeki kartları güçlendirebiliyorsunuz. Oyunu oynamak için internet bağlantısına sahip olmanız gerrkiyor.

Can Erdil Şentürk

Loot & Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Loot & Legends mobil cihazlarınızda oynayabielceğiniz bir RPG oyunudur

Loot & Legends içerisinde mizahi bir hikayeyi barındıran ve uzun süreli bir eğlence sunan bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Loot & Legends'ta klasik bir rol yapma oyunu ile bir kart oyunu birleştirilmekte. Oyunumuzun hikayesi macera, şöhret ve en önemlisi pizza gibi destansı ganimetler peşinde koşan kahramanların etrafında dönüyor. Biz bu hikayeye kendi kahramanlarımızı seçerek dahil oluyoruz ve en büyük pizza dilimi için rakiplerimize karşı fantastik bir savaşa giriyoruz. Bu savaşlarda büyülü güçlerimizi etrafa saçabiliyor veya dev baltamızı savurarak düşmanımıza korku salabiliyoruz.

Loot & Legends'da oyun tahtasına kahramanlarımızı yerleştirdikten sonra kahramanlarımızın kendilerine has yeteneklerini bu yetenekleri ifade eden kartları kullanarak aktifleştiriyoruz. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip oyunda karşılaşmalar tıpkı bir satranç karşılaşması gibi taktiksel olarak ilerliyor, rakibinizin nasıl bir hamle yaptığına bağlı olarka siz de hamlelerinizi belirliyorsunuz.

Loot & Legends'da başarı kazandıkça yeni ve özel kartların kilidini açabilir, sahip olduğunuz kartları geliştirebilirsiniz. Oyun genel olarak göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Mighty Quest For Epic Loot

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Avenger Legends

    Avenger Legends, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan macera rpg (rol yapma) oyunu.
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • DC Legends

    DC Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Legends at War

    Legends at War bize eşsiz bir serüven sunan bir Android oyunudur
  • Dark Legends

    Dark Legends online altyapıya sahip bir vampit oyunudur