Lost in Harmony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
286 MB DOSYA BOYUTU

Lost in Harmony mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur

Lost in Harmony güzel güzel grafikleri sürükleyici bir hikaye ve eğlenceli bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen bir mobil müzik oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Lost in Harmony'de genç bir kahramanın rüyalarına konuk oluyoruz. Kahramanımız gördüğü rüyalarda en sevdiği arkadaşıyla heyecan dolu kaçış maceralarına atılıyor. Bu maceralarda dünyaca ünlü bestecilere ait şarkılar eşliğinde sürekli yol almaya ve müziğin ritmine uygun bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz.

Anime tarzında bir görünüme sahip olan Lost in Harmony'deki grafikler göze oldukça hoş görünüyor. Kahramanımız kaykayı üzerinde sürekli ilerlerken bir yandan ekrandaki işaretleri takip ederek ritme uyum sağlıyoruz, bir yandan da tıpkı bir sonsuz koşu oyunu ya da kaçış oyununda olduğu gibi arkamızdan gelen araçlardan kaçmaya çalışıyoruz. Her rüya sonunda müziği ne kadar isabetli bir şekilde takip ettiğimiz hesaplanıyor ve bize puan veriliyor.

Lost in Harmony'nin ilk 4 bölümünü ücretsiz olarak oynayabilmektesiniz. Her rüyanın ardından küçük ara sahnelerle oyunun hikayesini öğrenebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Lost in Harmony

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
384 MB DOSYA BOYUTU

Lost in Harmony mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur

Lost in Harmony içerisinde göze oldukça hoş görünen graifkler ve güzel bir hikaye barındıran bir mobil müzik oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Lost in Harmony'de sürükleyici bir hikaye müziksel bir şekilde anlatılmakta. Oyunda 2 genç kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımızın hikayesi ise rüyalar üzerinde yer bulmakta. Bu hikayelerde bir yandan kaykayın üzerinde yol alırken diğer yandan bizi yakalamaya çalışan araçlardan kaçıyoruz, bu işi yaparken de ritmsel bir yol izliyoruz.

Lost in Harmony içerisinde ünlü bestelere yer veriliyor ve bu besteler kaçış maceramız esnasında bize eşlik ediyor. Ekranda şarkılar çalarken farklı işaretler çıkmakta. Bu işaretleri takip ederek ritme uygun bir şekilde hareket etmemiz gerekli. İşaretleri ne kadar isabetli bir şekilde takip ettiğimiz her rüya sonunda hesaplanıyor ve bize bir performans değerlendirilmesi sunuluyor. Rüyaları tamamladıkça oyunun sürükleyici hikayesinden kesitler ara sahneler şeklinde bize sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LOST in Blue

    LOST in Blue, Android telefonlarda oynanabilen adada hayatta kalma oyunu.
  • Harmony: Music Notes

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Lost Twins

    Lost Twins, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden ilginç bir oyun.
  • Lost Weight

    Lost Weight, özellikle çocukların severek oynayabileceği ilginç bir oyun.
  • Shipwrecked: Lost Island

    Shipwrecked: Lost Island, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir ada simülasyonu oyunudur.
  • Lost Bubble

    Lost Bubble balon patlatma oyunlarının son temsilcilerinden bir tanesi ve son derece heyecanlı bir yapı sunuyor.
  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Lost Maze

    Lost Maze, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.