Loveline Video Personals 4.1

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,505 TOPLAM İNDİRME
6.84 MB DOSYA BOYUTU

Video messenger chat 4.1

NOT: Pogram, üreticisi tarafından kaldırılmıştır.

Bilgisayar ve internet bağlantınızı ele alabildiği için loveline video haberci incelemek için size izin verir, birçok video olur ve dinleyebilir. Videoları incelerken isteğiniz zaman sessiz yapabilir yada dinleyebilirsiniz. Halk odalarına girip özel bir oda yaratın arayan kişinin profiline bir fotograf ve erişimle bir audio/video`yu arıyorken temin edebilirsiniz. Yardım istemeyi kabul etmeye karar verebilirsiniz. ``incele`` liste inceleyen herkesi kaydeder, istediğiniz herhangi bir zamanda videonuz ve sizin istediğiniz herhangi birine yayınınızı durdurabilirsiniz. Tüm sohbet odası kullanıcılarını konuşmaya ikna edin ve konuşmalarınıza ek olarak kullanıcıların videolarını da yayınlayabilirsiniz.Her oda bir aşamaya sahiptir. Fotografınızı yaratın ve videonuzu yükleyin. Dosyalarınızın yayınına video dj`yi kullanın. Birçok görevler için video yardımcı mevcuttur.Hayrete düşüren tam ekran video arar. Loveline 4.1 versiyon kaydadeğer yeteneğe sahip(diğer loveline üyelere video flörtler ve geçerli video elektronik postarı sunar.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MOR-TEL Jazz

    MOR-TEL Jazz Telefon,Video,Mesajlaşma,Sesli mesaj,Radyo,TV ve daha bir çok özelliği ile elinizin altında!!!..
  • Video2Webcam

    Video2Webcam ile sohbetlerinizi seçtiğiniz videolarla renklendirebilirsiniz. Pek çok resim ve video formatını destekleyen programla görüntü resminiz üzerinden video paylaşabileceksiniz.
  • Facebook Video Sohbet

    Facebook Video Sohbet, Facebook sohbet özelliğini videolu görüşme şeklinde gerçekleştirmek için gereken uygulamadır.
  • Zoom

    Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır.
  • ooVoo

    6 kişiye kadar görüntülü çevrimiçi sohbet imkanı sunan ooVoo ile artık arkadaşlarınız veya çalışanlarınızla kalabalık video konferanslar düzenleyebilirsiniz.
  • Camfrog Video Chat

    Camfrog sesli ve görüntülü iletişim kurmanıza, kendi sohbet odanızı açmanıza ve bünyesindeki kanal ve sohbet odaları sayesinde kullanıcılarla aynı anda video sohbeti yapmanızı sağlıyor.
  • QIP

    Birçok Mesajlaşma programını bünyesini bulunduran trilian türü bir program
  • Franz

    Franz uygulamasıyla tüm mesajlaşma uygulamalarınızı tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.