Lumia Yazılım Kurtarma Aracı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,408 TOPLAM İNDİRME
18.01 MB DOSYA BOYUTU

Cihazınızda ortadan kaldıramadığınız problemler varsa Lumia Yazılım Kurtarma Aracı size tüm sistemi sıfırdan inşa eden pratik bir yazılım.

Lumia cihazları için özel olarak üretilmiş olan Lumia Yazılım Kurtarma Aracı, sahip olduğunuz telefonun işletim sisteminde hata oluşmasında kullanabileceğiniz bir yazılım. Deneysel bir ayarlama veya tavsiye edilmeyen bir güncelleme yaptıktan sonra cihazınızın işletim sistemi hata vermeye başladıysa veya hiçbir şekilde yanıt vermiyorsa, Lumia Yazılım Kurtarma Aracı ile formatlama gerçekleştirebilir ve cihazınızın satış öncesi kurulu olan sistemini oluşturabilir.

Bu araçtan yararlanabilmeniz için Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemi kullanmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz bu araç çalıştırılmadan önce cihazınızın USB kablosunun da yanınızda olmasına özen gösterin. Öte yandan internet bağlantısının olduğu bir noktada işlem yapmanız önemlidir.

Lumia Yazılım Kurtarma Aracı kullandığınız takdirde cihazınızdaki tüm bilgilerin silineceğini unutmayın. Eğer imkanınız varsa işlem öncesinde telefon bilgilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Device Recovery Tool

    Windows Device Recovery Tool, Windows Phone 8 ve üzeri tüm Lumia telefonlarla çalışan ücretsiz ve kullanımı basit bir yazılım kurtarma aracı.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Lumia Software Recovery Tool

    Lumia Software Recovery Tool, Windows Phone telefonunuzun yazılımsal sorununu çözmenize yardımcı olan bir araç.
  • R-Studio

    FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 ve Ext2FS gibi pek çok dosya sistemini destekleyen R-Studio ile zarar gören dosyaları bile kurtarmak mümkün.
  • GridinSoft Backup

    Bilgisayarınızdaki belge ve dökümanları yedekleyebileceğiniz, olası veri kayıplarını önleyebileceğiniz başarılı bir sistem yedekleme aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • System Explorer

    System Explorer bilgisayarınızda çalışan işlemleri takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem analiz aracı.