MacX Free MKV Video Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
824 TOPLAM İNDİRME
22.53 MB DOSYA BOYUTU

MacX Free MKV Video Converteri, MKV formatlı videolarınızı diğer popüler video formatlarına çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac yazılımıdır.

MacX Free MKV Video Converter, Mac'lerinizdeki MKV videolarınızı AVI, MOV, MP4 ve FLV formatlarına dönüştürebilen ücretsiz bir format dönüştürme programıdır. Program aynı zamanda videolarınızı YouTube, iPhone, iPad, Apple TV ve Blackberry'lerde çalışacak şekilde dönüştürme işlemi yapabiliyor.

Uygulamanın en güzel özellikleri ise MKV videolarında ekran görüntüsü alabilmek ve videolardaki ses dosyasını ayrı olarak çıkartabilmek.

Eğer MKV videolarınızı düzenlemek istiyorsanız MacX Free MKV Video Converter size bu konuda da yardımcı oluyor. Esnek düzenleme fonksiyonları sayesinde videolarınız üzerinde ufak düzenlemeler yaparak kendinize özel farklı videolarınızı oluşturabilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir MKV video format dönüştürme programı arıyorsanız bu programı indirerek işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Programın arayüzü oldukça kullanışlı. Yapacağınız işlemleri rahatlıkla herhangi bir problem yaşamadan yapabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MacX Free iMovie Video Converter

    MacX Free iMovie Video Converter, iMovie'nin desteklediği MP4 ve MOV formatlarına videolarınızı dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac video format dönüştürme programı.
  • MacX Video Converter Free Edition

    MacX Video Converter Free Edition ile kolayca videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • MacX Video Converter Pro

    MacX Video Converter Pro, iOS, Android, Windows Phone, PS4 ve diğer cihazlarınız üzerinde izlemek istediğiniz videoları uygun formatlara dönüştürebilen yararlı ve kullanışlı bir video format dönüştürme programıdır.
  • Aiseesoft iPhone 4S Movie Converter

    Aiseesoft iPhone 4S Movie Converter, AVI, MTS, TS, MKV, MPEG, gibi popüler video dosyalarını iPhone 4S’te oynatılabilecek video ve ses dosyalarına dönüştürür.
  • Miro Video Converter

    Ücretsiz format dönüştürücü Miro Video Converter ile her tür video dosyasını ücretsiz olarak hızlıca dönüştürün.
  • iSkysoft Video Converter

    iSkysoft Video Converter ile video dönüştürme işlemlerini hızlıca yapın.
  • 4Videosoft Video Converter for Mac

    4Videosoft Video Converter ile MAC üzerinde video dönüştürme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • MediaHuman Video Converter

    MediaHuman Video Converter ile video dosyalarınızı tüm cihazlarınızda çalıştırabilmek için gerekli formatlara çevirmek çok kolay bir şekilde yapılabiliyor.