Mafia Demo

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96,104 TOPLAM İNDİRME
230.41 MB DOSYA BOYUTU

Mükemmel bir hikayenin içinde aksiyon ve macera dolu bir yaşantıya, mafya içindeki bir numaralı adam olmaya hazırsanız Mafia bunu size sağlayabilecek gelmiş geçmiş en iyi oyun.

Oyuna başladığınızda daha ilk izleyeceğiniz intro'dan (giriş) heyecanlanmaya başlayacaksınız. Çünkü bir mafya babasının bir cafe'de oturup polisle yaptığı konuşmayı dinleyeceksiniz. İçindeki düzenin basit ve anlaşılır fakat olayların karmaşık ve gizli olduğu mafya dünyasında yeni bir eleman olarak oyuna başlayacaksınız. Tabiki oyunun sahip olduğu mükemmel kurgu ve hikaye ile sürüklenecek ve kendinizi geliştireceksiniz.

Oyun içindeki ara sahnelerin gerçekçiliği ve atmosfere uyan müziklerle zamanının en iyi oyunlarından biri olan Mafia ile kendinizi bilgisayarın başından alamayacaksınız. Demo sürümde ise sadece bir görev mevcut.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mafia: Definitive Edition

    Mafia: Definitive Edition PC İndir: Steam'deki en iyi mafya oyunları arasında
  • Goodgame Mafia

    Goodgame Studios tarafından geliştirilen Goodgame Maifa oyunu ile kendi karakterinizi yaratın ve büyük bir şehirde en büyük mafya olabilmek adına mücadele verin.
  • Crime Scene Cleaner

    Mafya adamlarının arkasında bıraktıkları pislikleri temizlediğiniz Crime Scene Cleaner oyununda, tüm suç unsurlarını ortadan kaldırın.
  • Mafia 2

    Mafia 2 türünün en başarılı oyunları arasında yer alan bir aksiyon oyunudur.
  • Mafia 3

    Mafia 3 başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Mexican Motor Mafia 1.3

    Mexican Motor Mafia aksiyon ve heyacanın sonuna kadar sürdüğü bir oyun
  • The Mark Demo

    Filimden uyarlanmış güzel bir aksiyon oyunu...
  • Crysis Demo

    FarCry'ı yaratan Türk Crytek firmasının beklenen oyunu Crysis, arkasındaki bir çok ünlü firmanın desteği ile şimdiden FPS dalında yapılmış en iyi olan oyunlardan birisi olarak gösteriliyor. Bu tek kişilik (single player) demo versiyonunda