Mafia Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur

Mafia Rush en azılı mafya imparatoru olmak için mücadele verdiğimiz bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mafya oyunu olan Mafia Rush'ta temel amacımız tarihin gördüğü en büyük mafya patronu olmak. Bu iş için silahlarımızı kuşanarak düşmanlarımızla yüzleşiyoruz ve onlara en azılı mafya patronuyla yüzleşmenin ne demek olduğunu gösteriyoruz.

Mafia Rush oyun yapısı olarak kuşbakışı olarak kahramanımızı yönettiğimiz bir aksiyon oyunu. Mafya patronumuzu oyun haritalarında kuşbakışı yönetirken kötü adamlar dört bir yandan bize saldırıyor ve bu düşmanlarımıza karşı kendimizi ve ganimetimizi korumaya çalışıyoruz. Oyunda 4 farklı oyun modu yer almakta. Bu oyun modlarında soygunlar yapabiliyoruz, kendimizi savunabiliyoruz, belli hedeflere saldırabiliyoruz veya en uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Mafia Rush'ta düşmanlarımızı yok ettikçe tecrübe puanı ve para kazanmaktayız. Tecrübe puanlarımızı kullanarak kahramanımızın hızını, çevikliğini ve sağlığını artırabilmekteyiz. Parayla yeni silahların yanında kullanışlı yardımcı ekipmanlar da satın alabiliyoruz. Mafia Rush'ta bölümleri geçtikçe yeni bölümler açabilmekteyiz.

Eğer eğlenceli bir 3 boyutlu aksiyon oyunu denemek isterseniz Mafia Rush'ı indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Mafia Rush

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Mafia Rush eğlenceli bir aksiyon oyunudur

Mafia Rush bir mafya patronu olarak sayısız kötü adama karşı savaş verdiğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir mafya oyunu olan Mafia Rush'ta herşeye sıfırdan başlayan bir mafyayı yönetiyoruz ve kötü adamları yok ederek yükselmeye çalışıyoruz. Temel amacımızın tarihin görmüş olduğu en büyük mafya patronu olmak olduğu Mafia Rush bize farklı oyun modlarıyla zengin biri çerik sunuyor.

Mafia Rush'ta soygunlar yapabileceğimiz gibi belli hedeflere saldırabiliyoruz veya belli hedefleri savunmaya çalışabiliyoruz. Bunun yanında düşmnalarımız bize sürekli saldırırken en uzun süre hayatta kalmaya çalıştığımız oyun modları da mevcut. 3 boyutlu bir aksiyon oyunu olan Mafia Rush'ta kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetmekteyiz. Oyunda haritasında düşmanalrımız bize her yönden saldırıyor. Bu nedenle dikkatli olmalı ve düşmanlarımızın bize yaklaşmasına izin vermemeliyiz.

Mafia Rush'da kahramanımız düşmanlarını yok ettikçe düşmanlardan para düşüyor ve bu paraları kullanarak yeni silahlar ve ekipmanlar alabiliyoruz. Bunun yanında kazandığımız tecrübe puanlarıyla mafya patronumuzun hızını, çevikliğini ve sağlığını yükseltebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • US Mafia Robbery Crime Escape

    US Mafia Robbery Crime Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gang War Mafia

    Gang War Mafia, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz FPS shooter oyunu.
  • Police Agent vs Mafia Driver

    Police Agent vs Mafia Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Prison Escape Gangster Mafia

    Prison Escape Gangster Mafia'da, masum bir mahkum olarak girdiğiniz bu hapishaneden kaçmak ve özgürlüğünüzü tekrardan elinize almanız gerekiyor.
  • Mafia Revenge

    Yer altı dünyasının önde gelen isimlerinden biri olmaya çalışıyoruz.
  • City Crime: Mafia Assassin

    City Crime, Android cihazları üzerinde safkan bir aksiyon oyunu denemek isteyenlere hitap ediyor.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur