MagicFacts: Anaylsis Edition

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
5.82 MB DOSYA BOYUTU

MagicFacts: Anaylsis Edition, bilgisayarınızın donanım, yazılım ve sistemi hakkında ulaşması zor olan bilgilere kolayca erişerek bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi almanızı sağlayan ücretsiz bir bilgisayar programıdır.

MagicFacts: Anaylsis Edition, bilgisayarınız üzerinde direkt olarak göremediğiniz saklı olarak bulunan bilgileri görmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılımdır.

Bilgisayarınızın işlemcisinden ekran kartına kadar en ufak detayları bile görmenizi sağlayan program ile bilgisayarınıza ait bilmediğiniz bilgileri öğrenebiliyorsunuz.

Özellikle detaycı kişilerin ilgisini çekebilecek olan program sadece donanımsal bilgileri değil, aynı zamanda sürücü ve işletim sistemi gibi yazılımsal bilgileri de sizlere sunmaktadır.

Normal şartlarda erişimi oldukça zor olan bilgilere bir kaç tıklama işlemi ile ulaşarak zaman tasarrufu yapmanızı sağlamaktadır. Bilgisayarınızın donanılsam ve yaızlımsal özelliklerini belirli aralıklar ile denetleme imkanı bulacağınız program sayesinde sisteminizdeki sorunları yada ufak hataları tespit ederek düzeltebilmenizi sağlar.

Sizde bilgisayarınız hakkında bilmediğiniz bilgileri öğrenmek ve detayları keşfetmek istiyorsanız MagicFacts programını sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • AIDA64 Extreme Edition

    Eski adı Everest Ultimate Edition olan AIDA64 Extreme Edition, bilgisayarınızdaki donanımları ve yüklü yazılımları detaylı bir şekilde raporluyor.
  • WinScheduler Free Edition

    WinScheduler Free Edition, tekrarlanacak görevler için makrolar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı araçtır.
  • SB Cleaner Free Edition

    SB Cleaner Free Edition sisteminizi güvenli bir şekilde temizlemeniz ve korumanız için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır.
  • Partition Wizard Home Edition

    Partition Wizard Home Edition ev kullanıcıları için geliştirilmiş ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • Windows 98 ME Açılış Disketi

    Windows 98 Millenium Edition açılış disketi dosyası. Bu dosyayı Bir CD'' ye yazıp bilgisarı...
  • NTFS to FAT32 Wizard Home Version

    NTFS to FAT32 Wizard Home Edition, NTFS'yi FAT32'ye dönüştürme programıdır.
  • CodeLobster PHP Edition

    CodeLobster PHP Edition, PHP, HTML, CSS, JavaScript dosyalarını oluşturmak ve düzenlemek için geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir editördür.