Magic Quest: TCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Magic Quest TCG Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan strateji gerektiren bir kart oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Magic Quest: TCG mobil oyunu savaş ve stratejiyi bir araya getiren bir kart oyunudur.

Magic Quest: TCG oyununda piyasadaki benzerleri gibi temel amaç belli özelliklere sahip kahraman kartlarıyla rakibi alt etmek. Bir fantezi dünyanın yaratıldığı oyunda ‘minion’ olarak adlandırılan kartları ayrılan bölmelere yerleştirmek suretiyle oyun sahasına sürerek rakibin kartlarını etkisiz hale getirip sonunda ise direkt rakibe saldırıyor ve işi bitiriyorsunuz.

En fazla dört kartın aynı anda oyun sahasına sürüldüğü oyunda her karakter kartı belli miktarda can ve vuruş sayısına sahip. Bu özellikler dikkate alınarak oyun sahasına sürülen kartlarla rakibin de kartları hesaba katılarak bir strateji dahilinde oyunu kazanabilirsiniz. Karakter kartlarının yanı sıra o kartları güçlendiren özellik kartları da oyunda yer alıyor. Bu kartların da işin içine girmesiyle rakibi alt edecek plan daha komplike bir hal alıyor.

Çevrimiçi olarak rakiplere karşı maç yapılabilen oyunda aynı zamanda yapay zekaya ve arkadaşlarınıza karşı da oynayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Magic Quest: TCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
256 MB DOSYA BOYUTU

Magic Quest TCG, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan ve savaş unsurları içeren bir kart oyunudur.

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Magic Quest: TCG oyunu savaş unsurları barındıran bir kart oyunudur.

Can ve saldırı özelliklerinin ‘minion’ adı verilen karakterlere dağıtıldığı oyunda temel prensip karakter kartlarının sağ alt köşesinde yer alan can sayısını ve sol alt köşede yer alan saldırı sayısını hesaplayarak rakip kartların canını bitirmek. En fazla dört karakter kartının aktif olarak oynandığı oyunda rakip kartların tamamı etkisiz hale getirildiğinde direkt olarak rakibe saldırıp oyunu kazanıyorsunuz.

Hayal ürünü karakterlerin oluşturduğu dünyada rakibi dize getirecek planı kurmak karakter ve özellik kartlarının kullanımını kontrol eden kullanıcıların çizdiği plana kalmış. Rakipleri alt ettikçe yeni karakter ve özellik kartlarının koleksiyona eklendiği oyunda siz de stratejinizi belirleyin ve savaşı kazanın. Ayrıca arkadaşlarınızla da bire bir savaşabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokemon TCG Online

    Pokemon TCG Online oyununda destenizi kurarak diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.
  • Deck Warlords

    Deck Warlords, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz TCG kart oyunları arasında.
  • Auto Epic Card TCG

    Nefes kesen kart savaşları yaparak güçlü rakiplerle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Magic 2015

    Magic the Gathering kart oyunu serisinin dijital platformlarda da iddialı olduğunu kanıtlarcasına piyasaya sürülen Magic 2015, yeni kartlar ve senaryo paketleriyle oyunseverleri bekliyor.
  • Magic 2014

    Magic 2014, mobil cihazlarınız üzerinde kendi kart destenizi ve savaşçılarınızı oluşturarak oynayabileceğiniz en iyi, en detaylı ve ücretsiz kart oyunudur.
  • Discovery Card Quest

    Evreni keşfetmeye hazır mısınız?
  • Star Quest

    Bilim kurgu temalı kart savaş oyunu
  • Magic Realms

    Magic Realms, strateji ve savaş oyunları oynamayı seven Android cihaz sahiplerinni tercih edebileceği ücretsiz bir fantastik kart oyunu.