Magic Tiles 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,271 TOPLAM İNDİRME
96.5 MB DOSYA BOYUTU

Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.

Magic Tiles 3 APK, piyano oyunu olarak geçse de farklı birçok enstrümanı çalabildiğiniz bir müzik oyunu. Piyano ve gitar başta olmak üzere farklı müzik enstrümanlarını çaldığınız multiplayer (çok oyunculu) destekli eğlenceli bir Android oyunu. Müzik dinlemek kadar çalmaktan da keyif alıyorsanız, telefonunuza hemen indirip oynamaya başlayın.

Magic Tiles 3 APK İndir

Mobil platformda en çok indirilen müzik oyunlarından Magic Tiles’ın üçüncüsünde zorluk düzeyi biraz artırılmış ve yeni modlar eklenmiş. Oyunun kuralında bir değişiklik yok; Her zaman olduğu gibi siyah tuşlara basarak müziğin ritmini yakalamaya çalışıyor, beyaz tuşlara dokunmaktan kaçınıyorsunuz. Oyunun güzel yanı; gerçek kişilerle birlikte oynuyorsunuz. Meydan okumaya dayalı oyunlarda kaybetme lüksünüz yok. Piyano çalmaktan sıkılırsanız daha fazla müzik aleti çalabileceğiniz grup moda geçmenizi tavsiye ederim.

Magic Tiles 3 ile çeşitli müzik türlerini çalabilirsiniz. Pop, rap, akapella, EDM, jazz, enstrümantal… En sevdiğiniz şarkıyı, 20221’in en çok dinlenen şarkılarını çalın. Blackpink & Bigbang çalma listesi, Pink Sweat, Justin Bieber ve binlere şarkı sizi bekliyor. Oyunun kuralı basit; diğer piyano oyunlarına benzer şekilde sadece siyah fayanslara dokunun, beyaz fayanslardan kaçının.

Piano Tiles 3 APK Oyun Özellikleri

  • Siyah fayanslara dokunduğunuzda gerçek müzik hissi
  • Harika vokallerle birçok yeni şarkı sık sık güncellenir.
  • Birçok müzik türü: POP, EDM, klasik, country, latin

Piano Tiles 3, bir milyardan fazla indirmeyle dünyanın bir numaralı müzik oyunları yayıncısı Amonotes’den. Bu piyano oyununda herke müzik yapabilir. Müzik dinlemek kadar çalmayı da seviyorsanız, şimdi Magic Tiles 3 ücretsiz indirin.

 

Erkan Calp

Magic Tiles 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Magic Tiles 3, piyano, gitar çalmayı sevenlerin bir araya geldiği online müzik oyunu.

Magic Tiles 3, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi online piyano oyunu. Günümüz popüler şarkılarını piyano, gitar ve diğer müzik enstrümanlarıyla çalmaya çalıştığınız oyunda yanlış notaya basarsanız oyuna veda ediyorsunuz. Amacınız; en iyiler listesine girmek.

Gerçek kişilere karşı online oynama seçeneği sunan müzik oyunlarından Magic Tiles 3, müzik dinlemek kadar çalmanın da keyif verdiğin düşünen her yaştan kişiye yönelik bir oyun. Sık sık güncellenen sevilen pop müzikleri, kaliteli piyano ve gitar şarkılarını içeren müzik ritim oyununda siyah tuşlara basmanız, beyaz tuşlardan da kaçınmanız gerekiyor. Müziğin ritmine göre hızlanıyor veya yavaşlıyorsunuz.

Oyunda üç farklı mod bulunmakta. Piyano çalmaktan sıkılıp diğer müzik enstrümanlarını çalmayı denemek isterseniz Grup Modu, dünya genelinde oyuncularla yarışmak isterseniz Savaş Modu ve zirveye ulaşabilme çabası gösterdiğiniz Meydan Okuma Modu yer almakta. Bu arada oyun Türkçe dil desteği sunmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piano Tiles 2 APK

    Piano Tiles 2 APK mobilde en çok oynanan ücretsiz müzik oyunu. Piyano çalmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.
  • Yokee Piano

    Yokee Piano, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir piyano çalma uygulaması.
  • My Piano

    My Piano, Android cihazlar için hazırlanmış olan popüler piyano çalma uygulamalarından biridir.
  • Baby Piano

    Baby Piano, çocuklarınıza henüz ufak yaşta müzik sevgisi verebilmek ve farklı enstrümanlara ait sesleri öğrenmelerini sağlamak amacıyla indirip ücretsiz yararlanabileceğiniz bir Android piyano oyunu.
  • Magic Piano

    Magic Piano, oldukça eğlenceli ve akıcı bir şekilde piyano çalmanızı sağlayan kalite mobil uygulamalardan biridir.
  • Rock Life

    Rock Life, yıllardır en iyi müzik oyunlarından bir tanesi olan Guitar Hero'nun benzeri olan mobil versiyona uyarlanan eğlenceli bir Android gitar çalma oyunu.
  • NewPipe APK

    NewPipe APK android, YouTube video ve müzik indirme, arka planda çalma özelliklerini ücretsiz kullanın.
  • Spotify Stations

    Spotify'ın harika çalma listeleri bu uygulamada.