MagicPlan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,814 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

MagicPlan kapsamlı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bir iç mekan haritalama uygulamasıdır ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

MagicPlan ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir kat planlama ve iç mekan haritalama uygulamasıdır. Uygulama cihazınıza entegre olarak sunulan jiroskop donanımı ile entegre çalışıyor. Bu sebeple sahip olduğunuz Android cihazın eksiksiz bir jiroskop donanımına sahip olduğundan emin olmanız gerekiyor. Bunun için cihazınızın kullanım kitapçığını gözden geçirebilirsiniz.

Uygulamaya dönecek olursak, özellikle mimarların, tasarımcıların ve proje yöneticilerinin mutlaka sahip olması gereken uygulamalar arasında yer alıyor ve kat haritalama işlemlerini kolayca tamamlamanız konusunda büyük yardımda bulunuyor.

Uygulama iç mekanın kapsamlı bir haritasını çıkartıyor; üstelik hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan. Uygulamayı kullaanbilmek için cihazınızın kamerasını kullanmak gerekiyor. Sadece planını çıkartmak istediğiniz yerin fotoğrafını çekin ve gerisini uygulamaya bırakın.

Mekanın planlarını PDF, JPG ve Web formatlarında kaydedebilirsiniz ve bu planlara filigram ekleyebilirsiniz. Böylece çalışmaların kime ait olduğunu belirtebilirsiniz. Siz de mimarlık, tasarım ve iç mekan projeleri alanlarında yardımını alabileceğiniz bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız MagicPlan tam da aradığınız uygulama olabilir.

Emircan Erdoğan

MagicPlan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

MagicPlan kat planlama ve iç mekan haritalama işlevlerini son derece sade bir arayüzde sunan kullanışlı bir uygulamadır.

MagicPlan iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz kapsamlı bir kat planlama ve iç mekan haritalama uygulamasıdır. Bu özelliği ile özellikle mimarlar, tasarımcılar ve proje yöneticileri tarafından mutlaka denenmesi gereken uygulamalar arasında yerini alıyor.

Öncelikle uygulamayı kullanmak son derece basit ki uygulamanın en fazla öne çıkan özelliği de bu. MagicPlan'i kullanabilmek için hiçbir ölçüm yapmaya, mobilyaları yerinden oynatmaya, çizim yapmaya veya ekspertize ihtiyacınız yok. Sadece kamerayı doğrultun ve çekim yapın. Gerisini MagicPlan tamamlıyor ve çekim yaptığınız mekanın ayrıntılı bir planını çıkartıyor.

Uygulamayı kullanarak elde ettiğiniz görselleri PDF veya JPG olarak kaydedebilme şansına sahipsiniz. MagicPlan'a dair her şey mükemmel değil. Uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor olmasına rağmen üyelik gerekmekte ve bunun karşılığında aylık 19.99 dolar isteniyor. Bir kere üye olduktan sonra siz sonlandırana dek üyelik otomatik olarak yenileniyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ile güvenlik kameranızı takip edebilirsiniz