Mailbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
482 TOPLAM İNDİRME

Mailbox, Android için hızlı, güvenli ve yenilikçi e-posta yönetim uygulamasıdır.

Mailbox, Android tabanlı cihazınızda kullanabileceğiniz en hızlı, kolay ve eğlenceli e-posta yönetim uygulamasıdır. Gmail, Google Apps ve iCloud hesaplarınızı eklemenize imkan tanıyan uygulama, yenilikçi kullanıcı arayüzüne sahip.

Şu anda sadece Google ve iCloud hesaplarınızı yönetme izni veren Mailbox, gelen kutunuzu en sade şekle dönüştürerek e-postalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde okuma ve yanıtlama imkanı sunuyor. Gereksiz hiçbir öğeye yer verilmeyen uygulamada basit bir kaydırma hareketiyle e-postalarınızı silebilir, arşive ekleyebilirsiniz. Birden fazla konuşmanın geçtiği e-postalarda tüm konuşmaları tek bir seferde görebilir, e-postaları sonra okumak üzere işaretleyebilirsiniz.

Mailbox, e-postalarınızı bulut üzerinden kontrol ediyor. Böylelikle güvenli olmayan e-postaları gelen kutunuza ulaşmadan silinir. E-postalarınızı o anda arşivlemenize ve gelecekteki benzer e-postaların da otomatik olarak arşivlenmesine izin veren "otomatik kaydırma" işlevini de sahip olan uygulama şu an Türkçe dil desteği sunmamakta ve sadece Google / iCloud hesabınızı ekleme izni veriyor. Ancak yeni günceleme ile birlikte diğer e-posta servislerini de kullanmak mümkün olacak.

Erkan Calp

Mailbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
551 TOPLAM İNDİRME

iPhone veya iPad cihazınızı kullanarak e-postalarınızı kolayca almak, okumak ve silmek ile arşivlemek mümkün hale geliyor.

Mailbox uygulaması son günlerde iOS işletim sistemli mobil cihaz kullanıcılarının favorisi olmuş uygulamalardan bir tanesi. Şimdilik sadece Gmail için mail okuma desteği verse de yakın zamanda yeni servisleri kabul etmenin de sinyallerini veren uygulamayı eminim ki sizler de çok seveceksiniz.

Tamamen baştan tasarlanmış ve e-postalarınızı hızlı, mobile uygun şekilde okumanızı sağlayan uygulama tek bir hareketle çöpe göndermenize ya da arşivlemenize de imkan tanıyor. Sohbet benzeri yapısı sayesinde tüm bir diyaloğu kolayca okumanızı sağlayan Mailbox, gelen uyarılarda ertelemeyi seçerek daha sonra mail konusunda yeniden uyarılmanıza da fırsat veriyor.

İlk olarak bulut servislerinde maili kontrol eden ve daha sonra güvenle telefonunuza gönderen uygulama push servisini de desteklemekte.

Mailbox'ın kullanım kolaylığına bir defa alıştığınızda diğer e-posta alıcılarını kullanmakta zorlanabilirsiniz, şimdiden sizi uyaralım.

1.2.0 Güncelleme Notları:

  • Arayüz iyileştirmeleri
  • Daha hızlı kaydırma hareketleri
  • Gelişmiş zamanlama seçenekleri

1.5.0 Güncelleme Notları:

  • Bulut araması
  • Hesaba özel imzalar
  • Bağlantıları Chrome'da açma
  • Performans iyileştirmeleri ve bug düzeltmesi
Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.