Mailcell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Mailcell, e-posta adresi yazmadan telefon numarasına mail gönderme imkanı veren Android uygulaması.

Mailcell, e-posta adresi yazmadan telefon numarasına mail gönderme imkanı tanıyan tek email uygulaması olmasıyla öne çıkıyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip doğrudan kullanabiliyorsunuz. Kişi ekleme zorunluluğu yok. Dilediğiniz kişinin telefon numarasına standart mail formatında ileti gönderiyorsunuz. Dilerseniz mailinize belge, video ve fotoğraf, konum, ses ekleme şansına sahipsiniz.

E-posta adresine ihtiyaç duymadan telefon numarası üzerinden mail formatında iletişimi sürdürme kolaylığı sunan Mailcell, sadece telefonlarla uyumlu. Tamamen ücretsiz ve telefon numaranızla giriş yaparak kullanmaya başlıyorsunuz. Uygulamayı kullanan tüm kişiler (rehberinizde olan olmayan herkes) kişiler sekmesinde görüntüleniyor. Kişilerin telefon numaralarını ekleyip eklememek size kalmış.

Mailcell’i eşsiz kılan özellikleri şöyle sayabilirim:

  • Mail adresi yazmadan doğrudan telefon numarasına mail atma
  • Kişi kaydetme zorunluluğu yok. Doğrudan telefon numarasını girerek mail gönderme
  • Hem gönderen hem de alıcı için mailin okunup okunmadığını gösteren mavi etiket
  • Gizli mailleri - Lockedbox’ta - parolayla saklama
  • Resmi e-mail ile konum, sesli mesaj, kişi bilgileri gönderme

Erkan Calp

Mailcell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Mailcell, telefon numarasına mail atma (gönderme) izni veren ücretsiz iPhone uygulaması.

Mailcell, e-posta adresi yazmadan telefon numarasına mail atma imkanı sunan tek iPhone uygulaması.

Yılmaz Turker tarafından geliştirilen email uygulamasında iletiler standart mail formunda gönderiliyor. Tek yapmanız gereken; mail göndereceğiniz kişinin telefon numarasını girmek. Kişinin rehberinizde kayıtlı olması da gerekmiyor. Ayrıca mail uygulamalarındaki gibi CC, BCC alanları da bulunmakta.

iOS platformunda da ücretsiz olan mail uygulamasının benzerlerinden ayrılan birçok noktası var. E-posta adresi girmeden doğrudan telefon numarasına mail gönderme dışında kişileri kaydetmeye zorlamaması, hem gönderen hem de alıcı için okundu bilgisi vermesi, gizli e-postaları şifreyle koruma seçeneği sunması, WhatsApp’taki gibi fotoğraf, video, belge, konum göndermeye izin vermesi Mailcell’i farklı kılan özelliklerden sadece birkaçı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır