Major Tom - Space Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Major Tom - Space Adventure, minimal görsellere sahip uzay macera oyunu.

Major Tom - Space Adventure, Android cihazlarınızda uzay oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız tavsiye edebileceğim bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ufak boyutlu uzay macera oyununda Mars’da parti verme kararı alan ancak işlerin yolundan gitmemesinden Dünyaya dönmek zorunda kalan Tom’a yardımcı oluyorsunuz. Basit oynanışa sahip oyun sürükleyici diyebilirim.

Minimal görsellere sahip uzay oyununda Tom adında çılgın bir astronotun yerine geçiyorsunuz. Amacınız parti için Mars’a gitme kararı alan Tom’u karşılaştığı zor durumun içerisinden çıkarmak. Dünyaya sağ salim dönebilmesi için astreoitler, uzay gemileri, lazeler, uzaylılar ve diğer engelleri aşmasına yardımcı olmanız gerekiyor. Engelleri aşmak çok basit olmamakla birlikte belirli süreliğine koruyan ve enerjinizin bitmesini engelleyen objeleri toplamanız, kostümünüzü değiştirmeniz çok mühim.

Oyunun kontrolleri son derece basit. Tom’u engellerden kaçırmak için ekranın sağ vey sol yanına dokunmanız, yükselmesi için her iki yana dokunmanız kafi oluyor. Lakin engellerin hangi noktadan çıkacağı belli olmadığından ve sürekli bir engel çıktığından son derece hızlı davranmanız gerekiyor. En ufak dalgınlığınızda Tom, uzayın derinliklerinde kaybolup gidiyor.

Erkan Calp

Major Tom - Space Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Major Tom - Space Adventure, iOS cihazlarınızda oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir uzay macera oyunu.

Major Tom - Space Adventure, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayabileceğiniz minimal görsellere sahip uzay oyunu. Mars’da parti verme düşüncesinde olan Tom’un karşılaştığı sürprizlerle başa çıkmasına yardımcı olduğunuz oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Uzay oyunlarıyla vakit geçirmeyi seven herkese tavsiye edebileceğim oyunlardan birisi de Major Tom’un uzay macerası oyunu. Mars’a kostüm partisi için giden ancak çılgın parti ortamı yerine uzaylılar, uzay gemileri, asteroidler gibi türlü engellerle karşılaşan astronot Tom’un Dünyaya sağ salim ayak basmasına yardımcı olma görevini üstlendiğiniz oyunda aksiyon hiç durmuyor. Sürekli olarak ekranın bir köşesinden engel çıkıyor. Bazen uzaylılardan, bazen uzay gemilerinden, bazen de üzerinize doğru gelen meteorlardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Herhangi bir silahınız olmadığından çevikliğinizi göstermeniz gerekiyor. Sağa kaçmak için ekranın sağ köşesine, sola kaçmak için sol köşesine, yükselmek için de ekranın her iki tarafına dokunuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Major GUN 2

    Major GUN 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Major Mayhem 2

    Major Mayhem, göreve geri döndü ve bir kez daha kötülük kuvvetleriyle karşı karşıya.
  • Major Mayhem

    Mobil cihazlarda klasikleşmiş bir shooter oyunu olan Major Mayhem, Android cihazınıza eğlenceyi ve aksiyonu tam porsiyonda sunuyor.
  • Major Gun

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Kitchen Adventure 3D

    Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunsever tarafından oynanabilecek bir aksiyon oyunu.
  • Gunpie Adventure

    Gunpie Adventure, Android platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak yerini alıyor.
  • ShowGun: Adventure

    ShowGun: Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.