Make Them Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Make Them Jump, birden fazla karakteri aynı anda yöneterek farklı engellerin üzerinden atlamanız gereken heyecanlı ve ücretsiz Android oyunudur.

Geçtiğimiz aylarda iOS platformuna çıkan Make Them Jump oyunu büyük ilgi görmüş ve en iyi 100 ücretsiz uygulama listesine girmeyi başarmıştı. Aradan çok fazla süre geçmeden oyunun Android versiyonu da geliştirici şirket tarafından oyunculara sunuldu.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda koşu oyunları oldukça popüler. Make Them Jump'da onlardan bir tanesi fakat çok daha farklı ve heyecanlı bir oyun. Bunu söylememin sebebi ise tek bir karakter yerine birden fazla karakteri aynı anda yönetiyor olmanız. Aynı ekran üzerinde 5 karaktere kadar kontrol ederek her birinin önüne çıkan engelleri atlayarak en uzun mesafeyi gitmeniz gerekiyor.

Oyunu oynarken çok iyi reflekslere ve göz takibine ihtiyacınız var. Yada size yardım edecek olan arkadaşlara. Çünkü birden fazla karakteri takip ederek hepsi ile zıplamak kolay değil. Ekrana dokunarak zıpladığınız oyunda, bölünen koşu yollarına ayrı ayrı dokanarak her birini kontrol edeceksiniz.

Oyunda yüksek puanlara erişmek için arkadaşlarınızdan yardım almanızı ve oyunu birden fazla kişi ile oynamanızı tavsiye ederim. Böylelikle hem aldığınız puan hem de oyundan aldığınız keyif artacaktır. Kısa sürede popüler olmayı başaran oyunun güzel özelliklerinden bir tanesi de renkli grafiklere sahip olması. Oyunda yöneteceğiniz her bir karakterin koştuğu yol farklı renkte. Renklerin farklı olması ise karakteri daha kolay takip edebilmenizi sağlıyor.

Koşu oyunu oynamaktan keyif alıyorsanız ve kendinizi gerçek anlamda zor bir koşu oyunu ile sınamak istiyorsanız, Make Them Jump oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Make Them Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Make Them Jump ağırlıkla reflekslere dayanan ve oyuncuların aynı anda beş farklı karakteri yönetmek zorunda oldukları bir oyun.

Make Them Jump oyuncuların refleks becerilerine dayanan bir oyun olarak dikkat çekiyor. Klasik beceri oyunlarından farklı olarak bu oyunda daha orijinal ve komplike bir altyapı kullanılmış. Bu yönüyle Make Them Jump, refleks ağırlıklı oyunlardan hoşlanan herkes için ideal seçeneklerden biri haline geliyor.

Oyunda engellerle dolu platformlarda koşan karakterleri yönetiyoruz. Beş taneye kadar kontrol edebilme şansına sahibiz. Ekrana dokunduğumuzda bu karakterler engellerin üzerinden zıplıyorlar. Kulağa her ne kadar kolay gibi gelse de tek bir yere dikkat etmediğimiz için zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

İki ve üçden fazla karakter yönetmeye kaltığımızda ise durum iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Beş tane karakteri aynı anda yönetmeyi başarabilirseniz hiç vakit kaybetmeden gidip bir ninja okuluna veya manastıra yazılın!

Oyunda basit ve sade görsellere yer verilmiş. Çok fazla ayrıntı gerektirecek bir durum da söz konusu değil zaten. Kısacası reflekslerinize güveniyor ve bu tarz eğlenceli beceri oyunlarından hoşlanıyorsanız Make Them Jump'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make Them Fight

    Ketchapp'ın çöp adam serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight becerilerinizi test eden ve bağımlılık yaratan bir oyun.
  • Doodle Jump

    Doodle Jump'da sürekli zıplamalı ve bölümü geçmek için engellere takılmamalısınız. Boş zamanları geçirmek için eğlenceli bir Android oyunu.
  • Crush Them All

    Crush Them All, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Eat Them All

    Eat Them All, Android işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Vito Jump 'n' Roll

    Vito Jump 'n' Roll, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz iki boyutlu platform macera oyunu.
  • JUMP Assemble APK

    Manga karakterlerinin bir araya geldiği JUMP Assemble APK, 5v5 ve çeşitli oyun modlarını destekleyen bir MOBA oyundur.
  • Pyro Jump

    Pyro Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerlemeli platform oyunudur.
  • Happy Jump

    Happy Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi zıplama oyunlarından biridir.