Manga Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Manga Blaze, popüler mangaları Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızdan okuyabileceğiniz, indirebileceğiniz en iyi uygulama.

Manga Blaze, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda favori mangalarınızı okumak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir uygulama. Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece, Dengeki Daisy, Hunter X Hunter, Toriko, Nisekoi ve daha saymakla bitiremeyeceğim yüzlerce mangayı bir arada bulabileceğiniz ve ücretsiz olarak okuyup indirebileceğiniz tek uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Dünya genelinde en çok ilgi gören Japon çizgi romanları (mangaları) listeyerek manga arama – bulma derdinden kurtaran uygulama, sadece Windows platformunda karşımıza çıkıyor ve bence Windows Mağazası’nda ücretsiz kategorisinde yer alan en iyi manga okuma uygulaması.

Mangaları kategoriler yerine katalog adı altında olduğu gibi karşımıza çıkaran uygulamada her manganın detaylı bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Bölüm sayısı, yazarı, puanı, konusu, yılı gibi manga hakkında öğrenmek istediğiniz her şey mevcut. Okuma ekranına geçmeden manganın belli bir bölümünü okuyabileceğiniz gibi okuma ekranında “Chapters” bölümünden de dilediğiniz bölümüne ulaşmanız mümkün. Okuma ekranı demişken burası da oldukça detaylı hazırlanmış. Manganın belli sayfasını açma, okuma düzenini değiştirme, favorilere ekleme, kaydetme, sayfalar arası geçiş kısacası okurken ihtiyacınız olacak her şey mevcut.

Yeni çıkan mangaları ayrı bir yerde listeleyen, mangaların yeni sayıları yayınlandığı haberdar eden uygulamanın beğenmediğim noktaları da oldu. Örneğin; mangalar çok geç açıldığından seri bir şekilde okuma mümkün olmuyor. Bunun dışında kendi mangalarımızı içe aktarıp okuma şansımız yok. İlle de uygulamanın sunduklarını okumak durumundayız.

Erkan Calp

Manga Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Manga Blaze, yüzlerce popüler mangayı ücretsiz olarak okuyabileceğiniz, indirebileceğiniz bir Windows Phone uygulaması.

Manga Blaze, dijital ortamda da Japon çizgi romanları (manga) okumayı seviyorsanız kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama. Dünya genelinde en çok okunan mangaları ücretsiz olarak okumanın yanında mobil cihazınıza indirerek çevrimdışı durumda da okumanıza izin veren uygulama ücretsiz kategorisinde denediğim en iyi manga okuma uygulaması diyebilirim.

Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece, Dengeki Daisy, Toriko, Nisekoi dahil çok sayıda mangayı ücretsiz olarak sunan yegane uygulama olan Manga Blaze, Windows platformuna özel hazırlanmış ve eski telefon / tabletlerde de rahatlıkla çalışıyor.

Uygulamada mangalar kategorilere ayrılmış olarak gelmiyor. Başlangıç ekranında sol panelden tek tıkla tüm mangalara ulaşabiliyorsunuz. Oldukça uzun bir liste var ve hepsinin ücretsiz olması oldukça güzel. Eğer özel olarak okumak istediğiniz bir manga varsa arama kutusunu kullanarak dilediğiniz manganın dilediğiniz bölümüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.
Mangaların yeni bölümleri yayınladıkları anda bildirimde bulunarak haberdar eden uygulamada mangalar hakkında kısa bilgilere de ulaşabiliyorsunuz. Kim tarafından yazılmış, kaç bölümden oluşuyor, satışta mı, konusu ne? gibi detayları görebiliyorsunuz. Okuma ekranı da oldukça güzel hazırlanmış. Burada en çok manganın istenilen bölümlerine anında ulaşma kolaylığı sunan “Chapters” butonunu sevdim.

Mangaları çevrimiçi ve çevrimdışı okuma imkanı sunan uygulamanın en beğendiğim özelliklerinden birisi de cihazlar arası senkronize özellikli favoriler seçeneği. Mobilde okuduğunuz bir mangayı favorilerinize eklediğiniz vakit Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda da eklemiş oluyorsunuz.

Yüzlerce popüler mangaya ücretsiz olarak okuyabildiğimiz ve sınırsız indirebildiğimiz tek uygulama olan Manga Blaze’in tek eksi yanı kendi mangalarımızı okumamıza izin vermemesi. Bunun dışında kesinlikle platformdaki en iyi manga okumalarından biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manga Z

    Manga Z, web tarayıcınızı açmadan en çok okunan manga çizgi romanlara ulaşabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.