Marble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
533 TOPLAM İNDİRME
30.4 MB DOSYA BOYUTU

Marble, dünyanın dört bir yanını keşfe çıkabileceğiniz bir harita programı olarak karşımıza çıkıyor.

Marble, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir dünya haritası programı olarak karşımıza çıkıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan program ilginç özellikleriyle de dikkatimizi çekmeyi başarıyor.

Dünyayı keşfetmeye başlayabileceğiniz bir ortamı sunan Marble, gerçek zamanlı güncellenen haritalarıyla karşımıza çıkıyor. Uydulardan çekilen fotoğraflarla dünyayı izleme imkanı sunan program, bunun yanı sıra uzayın derinliklerine inmenize de yardımcı oluyor. Diğer gezegenlere de gezinti yapma imkanı sağlayan program, Google Earth'a alternatif olarak tercih edilebilecek bir programdır. İklim bilgilerini görüntüleyebileceğiniz programda Uluslararası Uzay İstasyonu'na da göz atabiliyor ve diğer uyguların yörüngelerine bakabiliyorsunuz. Çevrimiçi ve çevrimdışı hizmet sunan uygulamanın mobil sürümünü de telefonlarınızda kullanabiliyorsunuz.

Sokak görünümleri özelliğine de sahip olan program ile özellikle gideceğiniz bir yere göz atabilir ve önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Aradığınız bir yeri kısa yoldan bulmanıza yardımcı olan Marble, mutlaka bilgisayarlarınızda olması gereken bir programdır diyebilirim. Kolay bir kullanıma sahip olan program ile çoğu işi hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı bulut haritasına da sahip olan uygulama ile hava durumu hakkında da tahminlerde bulunabiliyorsunuz. 

Marble programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Marble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Marble, dünyanın dört bir yanını keşfe çıkabileceğiniz bir harita programı olarak karşımıza çıkıyor.

Marble, dünyanın dört bir yanını keşfetme imkanı sunan bir harita uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. İşlevsel özelliklere sahip olan uygulama ile çeşitli konularda bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı haritalara sahip olan Marble, uydulardan gelen istatistiklere göre oluşturulan bir takım haritalara erişim imkanı sunuyor. Sürekli güncellenen yapısıyla da ilgi çeken programda iklim, hava durumu ve tarih haritalarına göz atabiliyorsunuz. Gerçek zamanlı bulut haritasına göz atabileceğiniz program ile hava durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Çevrimiçi kullanabileceğiniz programı çevrimdışı da kullanabiliyorsunuz. Dünyanın her yanını gezme imkanı sunan Marble ile aynı zamanda diğer gezegenlere de ufak bir gezinti yapabiliyorsunuz. Google Earth'a alternatif olarak tercih edilebilecek olan Marble'ı mutlaka denemelisiniz.

Kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip olan program ile aradığınız sokakları kısa yoldan bulabiliyorsunuz. Bilgisayarlarınızda mutlaka olması gereken bir harita uygulaması olarak nitelendirebileceğim Marble'ı sakın kaçırmayın. Sokak görünümü modunu da bünyesinde barındıran Marble ile gideceğiniz bir yeri önceden keşfedebilir ya da isteseniz bilmediğiniz yerlere göz atabilirsiniz. 

Marble programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flap Flap

    Flap Flap bize Flappy Bird'dekine benzer bir eğlence sunuyor
  • Magic Polyphonic Ringtone

    cep telefonunuzu eğlence kutusuna dönüştürün...
  • Stardoll

    Stardoll ile modayı takip edebilir ve bunu bir eğlence haline getirebilirsiniz. Alışverişi, modayı ve yaratıcı olmayı seven herkes Stardoll’da.
  • AutoScreenRecorder

    Kolay ve keyifli bir şekilde AutoScreenRecorder programını kullanarak bilgisayarınızda çeşitli eğitim videoları hazırlayabilir veya eğlence amaçlı video kaydedebilirsiniz.
  • Tvnet Online Media Center

    0 Canlı Tvnet Online Media Center size, bir web tv den yada web radyodan daha ötesini sunar. 800 'den fazla Canlı TV ve canlı radyo yayınlarının yanı sıra sinema, dizi, müzik, klip, eğlence, komedi, canlı web kameraları, gazete, video, oyun T
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.