Mars Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
281 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Mars Pop, dünya genelinde kişilerle veya Facebook arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz tek balon vurma oyunu.

Mars Pop, mobilde ve Windows tablet / bilgisayarlarda çevrimiçi oynanabilen tek balon vurma oyunu olarak öne çıkıyor. Göze hoş gelen animasyonlarla süslenmiş oyunda Mars'ın büyüleyici atmosferine kapılıyoruz.

Mobilde seri haline gelmiş popüler oyunların yaratıcıları tek tek tamamen farklı yapımlarla karşımıza çıkmaya başladılar. Outfit7 de bu halkaya katılan yapımcılar arasında. Çoğumuzun Talking Tom ile tanıdığı yapımcı bu sefer tamamen değişik bir oyunla çıkarak büyük bir sürpriz yapıyor. Mars Pop adını taşıyan yeni oyun aslında bildiğimiz balon vurma oyunlarından farklılık göstermiyor. Rengarenk balonlarla süslü oyun alanında aynı renkte olanları vurarak temizlemeye çalışıyoruz. Peki Mars Pop’ı benzerlerinden farklı kılan nedir?

Mars Pop’ın en önemli özelliği çoklu oyuncu moduna sahip olması. Bu sayede tek başınıza balon vurarak sıkıcı zaman geçirmek yerine, karşınıza dünya genelinde bir kişiyi veya Facebook arkadaşınızı alabiliyorsunuz. Ayrıca istatistikler de olduğundan balonları vurmanızın bir amacı oluyor.

Tekli modda oynamayı seçersek ilk olarak eğitim bölümüyle karşılaşıyoruz. Bu bölümde renkli balonlara nasıl atış yapacağımızı öğreniyoruz. Oynanış biçimini göstermek adına hazırlanan bu bölümü saniyeler içerisinde tamamladıktan sonra asıl rakiplerimizle oynamaya başlıyoruz. Rakiplerimiz farklı ülkelerden rastgele seçiliyor ve eleme usulü ilerliyoruz. Arkadaşlarla oyna seçeneğinde de Facebook hesabımıza bağlanarak sadece arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

Mars Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,066 TOPLAM İNDİRME

Mars Pop, aynı renkten baloncukları yan yana getirip patlatmaya çalıştığımız bir Android oyunu.

Mars Pop, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir balon patlatma oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız aynı renkteki balonları yan yana getirip patlamalarını sağlamak.

Mars Pop, yapı olarak her ne kadar rakiplerine benzese de kalabalıktan sıyrılmak için farklı oyun modlarına yer veriyor. Multiplayer oyun modu sayesinde gerçek oyunculara karşı mücadele edebiliyor ve oyun keyfimizi katlayabiliyoruz. Bu desteği sağlayabilmek için oyunda Facebook entegrasyonu desteği sunuluyor.

Facebook hesabımızı bağlayarak küresel ve yerel oyuncular ile aynı oyunda buluşup yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz. Elbette bu modda internet bağlantısına ihtiyacımız var. Aynı üreticinin elinden çıkma oldukları için Mars Pop'ta Talking Tom'u görme fırsatı da elde ediyoruz. Bu tarz ayrıntıların tümü bir araya geldiğinde Mars Pop'ın aslında epey farklı bir oyun olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kalıyoruz.

Eşleştirme ve bulmaca oyunları ilgi alanınıza giriyorsa bu oyun denenmesi gerekenler listenizde bulunmalı.

Emircan Erdoğan

Mars Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Mars Pop'ta aynı renkten olan baloncukları yan yana getirmeye çalışıyoruz.

Mars Pop, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir balon patlatma oyunu olarak öne çıkıyor. Uygulama marketlerde bolca bulunan bu oyun kategorisine bomba gibi bir giriş yapan Mars Pop'ta karşımıza ilginç ve özgünlük seviyesini artıran detaylar çıkıyor.

Konuşan Tom'un üreticileri tarafından tasarlanan bu oyunda karşımıza zaman zaman Tom dahi çıkıyor. Fakat oyunu orijinal kılan özellikler bununla sınırlı değil. Mars Pop'ın en dikkat çeken özelliklerinden birisi multiplayer desteği. Facebook üzerinden yapacağımız bağlantılar ile hem yerel hem de global oyuncularla bir araya gelerek birlikte mücadele edebiliyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken görev ise aynı renge sahip olan balonları bir araya getirerek patlamalarını sağlamak. Ne kadar fazla kombinasyon yaparsak o kadar fazla puan alıyoruz. Eşleştirmeler esnasında ortaya çıkan animasyonlar oldukça etkileyici ve akıcı tasarıma sahipler.

Genel olarak başarılı bir oyun deneyimi sunan Mars Pop, bu kategoride oynayabileceğini en zengin içierkli oyunlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Mars Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
535 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Mars Pop, Windows Phone telefonunuzda online oynayabileceğiniz tek baloncuk vurmaca oyunu.

Mars Pop, Windows Phone telefonunuzda arkadaşlarınızla beraber veya dünya genelinde kişilerle oynayabileceğiniz çevrimiçi balon vurma oyunu. Talking Tom, Angela, Pierre oyunlarının yapımcısı tarafından hazırlanan oyunda Mars’a yolculuğa çıkıyorsunuz.

Mobilde oynanabilen tek çok oyunculu baloncuk vurmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Mars Pop’ta amacınız elinizdeki renkli baloncuyu aynı renkteki baloncuklarla birleştirerek patlatmak ve oyun alanını balon kalmayacak şekilde temizlemek. İlk etap tahmin edeceğiniz üzere oyuna ısınmanızı sağlayan, yapay zekaya karşı oynadığınız açmanızla bitirdiğiniz olabildiğince basit bir bölümden oluşuyor. Rengarenk balonları nasıl temizleyeceğinizi öğrendikten sonra iki seçeneğiniz var: Rastgele seçilmiş kişilere karşı oynamak veya Facebook arkadaşlarınıza karşı oynamak.

Oyun online üzerine kurulu olduğundan bir profil de oluşturmanız gerekiyor. Eğitim bölümünü tamamlamanızın ardından kendinize takma bir isim buluyorsunuz. Ülke seçimi otomatik olarak yapılıyor. Karşılaştığınız kişileri her yendiğinizde sıralamada bir adım daha yükseliyor ve üst sıralarda kendinize yer buluyorsunuz. Tabii ki bu başarıyı sağlayabilmek için fazlaca süre harcamanız gerekiyor.

Oynaması basit, eğlenceli eşleştirme oyunlarını seviyorsanız Mars Pop, çoklu oyuncu moduyla sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek kalitede.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deliver Us Mars

    Mars’a gitmeye hazır mısınız? Deliver Us Mars indirin ve kendinizi benzersiz bir hikayenin içinde bulun.
  • Citizens: On Mars

    Mars'ta kendi koloninizi kurduğunuz Citizens: On Mars oyununda, zorlu gezegen koşullarına karşı mücadele verin ve gelişmiş bir şehir inşa edin.
  • Dodo Pop

    Dodo Pop, Disney yapımı hikayesiyle dikkat çeken rengarenk ve eğlence dozu yüksek bir bulmaca oyunu.
  • Surviving Mars

    Surviving Mars, Haemimont Games tarafından geliştirilen Mars'ta hayatta kalma temalı bir strateji oyunudur.
  • Mars Rover

    Mars Rover ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Pop the Lock

    Pop the Lock, numarayı simgeleyen yuvarlağa dokunarak kilidi açmaya çalıştığınız beceri odaklı bir oyun.
  • Mars: War Logs

    Mars: War Logs, bu senenin kaliteli RPG oyunları arasına sürpriz bir şekilde yerleşiyor.
  • Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

    Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered, Steam üzerinden yayınlanan ve kendine has özellikleri olan bir aksiyon oyunudur.