Marvel: Avengers Alliance 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,396 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

Marvel: Avengers Alliance 2, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz süper kahraman oyunu.

Marvel: Avengers Alliance 2, mobilin yanı sıra Windows işletim sistemli bilgisayar ve tablette de oynanabilen süper kahraman oyunları arasında. Yenilmezler filminden tanıdığımız süper güçlere sahip karakterleri bir araya getiren yapım ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş ve fazla yer kaplamıyor.

Marvel karakterlerinin yer aldığı oyunlara ilgi duyanlar için kesinlikle oynanası bir rol yapma oyunu kısa deyişle rpg oyunu olduğunu düşündüğüm Marvel: Avengers Alliance 2’de Yenilmezler, Daredevil, Galaksinin Koruyucuları, Örümcek Adam ve nice süper kahramandan oluşan ekibimizi kurup Ultron, Baron Strucker ve diğer kötülerin karşısına çıkıyoruz.

Klasik olarak dünyayı süper kötülerden temizlemeye çalıştığımız oyunda oynanış sıra tabanlı. Süper kahramanlar arasından favori üç karakterimizi seçiyor ve üçe üç karşı karşıya geliyoruz. Hamlemizi yaptıktan sonra karşı tarafın hamle yapmasını bekliyoruz. Keşke aynı anda kapışmak mümkün olsaydı ancak değil. Karakterlerden bahsetmişken hepsinin yeteneklerini geliştirebiliyor ve görünümlerini değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Marvel: Avengers Alliance 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME

Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.

Marvel: Avengers Alliance 2, çizgi roman ve filmlerde karşımıza çıkan süper kahramanların yerine geçme fırsatı sunan mobil oyunlardan biri. Daredevil, Galaksinin Koruyucuları, Yenilmez, Örümcek Adam ve daha nice Marvel karakterini buluşturan yapım Android tabanlı cihazlar için ücretsiz olarak sunuluyor.

Android cihazlarınızda Marvel oyunlarına da yer veriyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. Oyunda neredeyse tüm süper kahramanlar mevcut. Oyunda amacımız klasik olarak dünyayı süper kötülerin elinden kurtarmak. Bunu tabii ki tek başımıza başarmamız mümkün değil. Bu noktada diğer arkadaşlarımızı yanımıza alıyor ve onlarla birlik olup kötüleri alt etmeye çalışıyoruz.

Çizgi roman tarzı görsellerle bizleri karşılayan yapımda oynanış sıra tabanlı. Süper kahramanlar arasından en sevdiğimiz üç karakteri alıyoruz ve üç kötüye karşı mücadele veriyoruz. Oyun alanının altında listelenen özel silahlarımızdan seçimimizi yapıp saldırdıktan sonra düşmanın karşılık vermesini bekliyoruz. Süper kahramanlarımızı geliştirebiliyor ve özelleştirebiliyoruz.

Oyunda teke tek ödüllü turnuvalar, bonus ödüller kazandıran günlük görevler de içeren oyunun tek eksi yanı henüz ülkemizde indirilebilir olmaması. Oyunu şimdiden indirmek için "Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?" blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

Marvel: Avengers Alliance 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Marvel: Avengers Alliance 2, Marvel karakterlerinin yerine geçip süper kötülerle savaştığınız bir mobil oyun.

Marvel: Avengers Alliance 2, tüm Marvel karakterlerini bir arada görebileceğiniz ender mobil oyunlardan biri. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye sunularak bizleri şaşırtan yapımda aralarında Yenilmezler, Daredevil, Galaksinin Koruyucuları, Örümcek Adam, Demir Adam’ın da bulunduğu süper kahramanların yerine geçiyor ve kötü güçleri evrenden silme mücadelesi veriyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan çizgi roman stili görseller sunan oyunda sıra tabanlı oynanış hakim. Marvel karakterleri arasından favori üç ismi alıyor ve kurduğumuz takımla süper kötülerin karşısına çıkıyoruz. Oyun alanının altında listelenen menüden silahımı seçiyor, ardından düşmanı işaretliyoruz. Saldırımızdan sonra geriye çekilip savunmasızca bekliyoruz. Keşke birebir kapışmamız da mümkün olsaydı ancak serinin bu oyununda mümkün değil.

Ödüllü turnuvalar, günlük bonuslar kazandıran görevler de sunarak kendisine bağlayan oyunun tek kötü yanı ülkemizde henüz oynanamıyor olması. Kanada hesabı açarak oyunu indirip oynayabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız "iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir" blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avengers Alliance

    Avengers Alliance, onlarca Marvel karakterinin yer aldığı aksiyon türünde bir oyundur.
  • Marvel's Avengers

    Marvel's Avengers PC Steam'de! Yeni Yenilmezler oyununda kahramanlar ordunuzu toplayıp dünyayı koruyorsunuz.
  • Marvel's Midnight Suns

    Demir Adam, Wolverine, Kaptan Amerika, Hayalet Sürücü, Blade ve diğerleri bu oyunda! Taktiksel RPG Marvel's Midnight Suns, Steam'de!
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bir macera oyunudur
  • Marvel Heroes

    Marvel Heroes ücretsiz olarak oynanabilen bir online rol yapma oyunudur.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Avengers Initiative

    Avengers Initiative, Hulk ve Kaptan Amerika'nın kötülere karşı mücadelesini konu alan bir aksiyon-macera oyunudur.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.