Marvel Comics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,180 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz çizgi roman uygulamasıdır.

Marvel Comics, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır. Marvel şirketi bildiğiniz gibi pek çok çizgi romanı ve hatta artık filmleriyle ünlü bir firma. Artık çizgi romanlarını mobil cihazlarınızda da okuyabilirsiniz.

Artık çizgi roman severlerin bir kitapa onlarca lira dökmesine gerek yok zira pek çok mobil uygulama var. Marvel Comics de her çizgi roman severin sahip olması gereken uygulamalardan bir tanesi diyebilirim.

Iron Man'den Thor'a, Captain America'dan Spider-Man ve Wolverine'e kadar pek çok popüler çizgi roman karakterinin maceralarını bu uygulamada bulabilirsiniz. Yeni çıkanların fiyatları 4-5 dolar arasında değişiyor. Bu da aslında biraz yüksek bir fiyat.

Fakat bununla birlikte ücretsiz ve 1 dolar civarında da okuyabileceğiniz çizgi roman mevcut. Bu da mantıklı bir fiyat. Ayrıca uygulamada bir istek listesi oluşturabiliyorsunuz. Böylece onları daha sonraki bir zamanda da satın alabiliyorsunuz.

Uygulamada 3500'den fazla çizgi roman sizleri bekliyor. Ayrıca haftalık olarak güncellendiğini de belirtmekte fayda var. Eğer siz de çizgi roman okumayı seviyorsanız Marvel Comics'i kesinlikle indirip kullanmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

Marvel Comics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
27.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.

Teknolojideki yenilikler çizgi roman severlerin de yüzünü güldürüyor. Zira onlarca lira dökerek tek bir kitap satın alabiliyorlardı. Fakat artık mobil cihazlardaki uygulamalar sayesinde bu fiyatların onda birine çizgi romanlar okuyabiliyorlar.

Çizgi roman sektörünün en iyilerinden birisi de bildiğiniz gibi Marvel Comics. Pek çok çizgi romanla birlikte artık film sektörüne de el atmış olan Marvel, her çizgi roman severin beğenerek okuduğu kitapların yayıncısı.

Artık mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir de uygualaması var. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Marvel Comics uygulamasında Iron Man'den Thor'a, Captain America'dan Spider-Man ve Wolverine'e kadar pek çok sevilen kahramanın maceraları yer alıyor.

Uygulamadaki çizgi romanların fiyatları çok çeşitli. Ücretsiz okuyabileceğiniz pek çok çizgi romanla birlikte 1 dolarda 5 dolara kadar çeşitli pek çok hikaye bulunuyor. Ayrıca bir istek listesi oluşturup daha sonra satın alma şansına da sahipsiniz.

Uygulamada 3500'den fazla çizgi roman bulunmakla birlikte her hafta yeni içerikler de ekleniyor. Eğer siz de çizgi roman okumayı seviyorsanız bu uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Challenger Comics Viewer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman okuyucu uygulamasıdır.
  • Comics

    Android cihazlarınızda çizgi roman okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Dark Horse Comics

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.
  • Madefire Comics & Motion Books

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.
  • Marvel Unlimited

    Android cihazlarınızda çizgi roman okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Rage Comics Photo Editor

    Rage Comics Photo Editor, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.